Midem aşırı yanıyor :(

atalay_

Prense gerek yok. Ben kralın kızıyım!
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
727
293
Kızlar 19. haftanın içindeyim özellikle bu 1 - 2 haftadır aşırı midem yanıyor. Ne yersem yiyeyim farketmiyor. Maden suyu içiyorum yine de fayda etmiyor. Delireceğim. Ne geçirir acaba ? Gerçekten artık midemden boğazıma kadar geliyor yanma :KK43:

Yoğurt olabilir yanma icin yada doktoruna başvur
Sadece yoğurt ve ekmek yedim geçen öğlende iyi gelir diye yine aynı yine aynı :KK43: Doktoruma 10 unda gideceğim de ilaç verecek ama hep bir işe yaramıyor diyorlar :KK43:

gaviscon yada Tr deki adi rennnie galiba , bende ise yariyor bu ilaç
bide dikkat et neyin midene yaramadigina
mesela ben mayali , yagli biseyler yedigimde bogazimdan geçtigi an basliyor mide yanmam, sonr ane biliiyim limon mandalina portakal eski elma falan ayni etkiyi yapiyor aklima gelenler bunlar ..
sen de kendini bi takip et ona gore anlarsin ne yeyip yemeyeecgini
bide bi iki yuudum soguk sut iç , bes dk sonra yine ayni yudum içmeyi dene soguk sutu
sicak sut de midemi yakiypr benim

Kızlar 19. haftanın içindeyim özellikle bu 1 - 2 haftadır aşırı midem yanıyor. Ne yersem yiyeyim farketmiyor. Maden suyu içiyorum yine de fayda etmiyor. Delireceğim. Ne geçirir acaba ? Gerçekten artık midemden boğazıma kadar geliyor yanma :KK43:

bu haftalarda normal saçı çıkarken yanma yaparmış gaviscon ve rennie duo çok iyi gelir bi doktoruna danış senle aynı haftadayız ben de mide bulantısından mahvoldum hala devam ediyo geçmedi hala sürekli ağzımda pis bi tat var ne yesem ne içsem geçmiyo off daha hamileliğin tadına varamadım bi an önce doğum yapsak hayırlısıyla

benimde yaniyordu doktora soyledim bi surup yazdi gecti bence sende soyle doktoruna

Yoğurt ya da süt ürünleri yememelisin çünkü bu gebelik reflüsü.
Bana doktorum rennie şurup verdi.Hamilelikte rahatlıkla kullana bilirsin.

Süt yoğurt vs pek tüketmiyorum süt çok sevmeme rağmen sanki ona bile vaktim kalmıyor eve gidince :KK43: dün farkettim ki süt içince yanmıyor kızlar. çok teşekkür ederim hepinize...

bende de var geçen acılı çiğ köfte yedim iyi geldi ama geçici bi çözüm oldu tabi

İyi ama acı ve tuzlu turşu falan daha çok yakar diyolar :KK43:

evet öyle de derler ama bazı şeylerin zıttı işe yarıyo gerçi bende yıllardır reflü de var bu yüzden de farklı etki gösterir mi bilemiyorum

Mide eksimesine yanmasina karbonat birebir
Bir cay kaşığı karbonatı cay bardağı suda erit ic faydasını goreceksin

Bendede çok sık oluyor elma yediğimde geçiyor elma veya biraz sarı leblebi miğdedeki asiti alıyor başka yolunu bulamadım ben

Rennie şurup vermişti benim doktorum. O kadar çok yanıyordu ki midem ben de çok sık içiyordum şurubu. Artık bir süre sonra ayyaşlar gibi olmuştum. Gittiğim her yere şurubumu da götürüyordum, ölçekle içmeye de üşeniyordum, şişeyi kafama dikiyordum. :) Tamamen geçirmemişti malesef ama hiç değilse azaltmıştı yanmasını.

benimde biraz mide yanmam arttı renie şurubunu içiyorum iyi geliyor.

X