Midem bulaniyor:S

MinikPiranha

~♥♥~
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
8.398
17.406
298
Arkadaslar esimin ailesi bizde su anda, hastaneye muayene icin geldiler dun gittim ikisinin de islemlerini hallettim ama ultrasona bir hafta sonraya gun verdiler. Bizde kalmalarinda sorun yok seviyorum kendilerini ama kpden midem bulaniyor oturdugu yerde surekli eli burnunda ve cikardigini da koltugun kosesine suruyor, tuvalette buyugunu yapip oyle birakiyor, banyodaki klozeti bile kullaniyor arizali olmasina ragmen. Banyodaki cam ve yerler sumuk icinde temizleyemiyorum ogurmekten. Yemek te begenmiyor ustelik, onceki gece yemek yapmistim dun evde olmayacagimiz icin gece aciktilar 11 gibi koydum yediler. Dun de ayni yemegi gorunce ne yemekmis be bitmedi bir turlu deyip makarna yaptirdi bana. Esimin hatri icin birsey demedim ama yuzum dustu tabi. Esimle tanisma yildonumumuzdu yas pasta yaptim cayin yanina. Biz afiyetle yerken o bir catal aldi burun kivirdi birakti oylece.
Simdi de muhtemelen hani nerde kahvalti diye soylenmeye baslayacak.
Esimin hatri icin birsey demiyorum sagolsun o da anliyor dun esime yikattim tuvaleti banyoyu. Uzum getiriyorum cekirdegini ortaliga tukuruyor yasli da adam 70 yasinda korkuyorum bisey demeye.

Sinirimden agliyorum ya nasil gecicek su 1 hafta.

Allah yardımcın olsun. anlattıklarınla benim bile midem bulandı...
ama dediğin gibi yaşlılar saygıda kusur göstermemek lazım, sonradan pişman olmamak için. bir hafta inşallah senin için çabucak geçer. kolay gelsin:KK1:

Allah yardımcın olsun. anlattıklarınla benim bile midem bulandı...
ama dediğin gibi yaşlılar saygıda kusur göstermemek lazım, sonradan pişman olmamak için. bir hafta inşallah senin için çabucak geçer. kolay gelsin:KK1:

Ay umarim cabuk gecer sabirliyimdir da peygamber degiliz dmi.

yanlarinda fazla durmamaya calisiyorum yatak odasinda takiliyorum.

Ay umarim cabuk gecer sabirliyimdir da peygamber degiliz dmi.

yanlarinda fazla durmamaya calisiyorum yatak odasinda takiliyorum.

eşinize söyleseniz bişey diyemez mi? bide etraflarında sürekli peçete bırak belki görür yaptığını anlar diceğim ama malesef yaşlılarda bu gibi düşünce yok :(

Ya arabada otururken hemen gorecegi yere koyuyorum koltugun yanina ama evde oyle yapilir mi ki ayip olmasin sonra. Zaten dediginiz gibi dusunmuyor.

Hayir esim bisey demez kirmamak icin. Bana da haklisin hayatim ama biraz sik disini yasli onlar gormuyorlar, bilmiyorlar diyo. Diger geldiklerinde de gittikten sonra kanepeleri halilari tuvalet banyo her yeri esim silip temizliyor yoksa dayanamiyorum.

amanın o ne yaaa Allah uzak etsin öylesinden...
az idare et canım yarın bir gün ölür Allah korusun vicdan azabı çekersin 2 güncük idare etseydim diye...ses çıkarma bence o yüzden..eşi yok mu azıcık eşine çıtlatsan kvye

amanın o ne yaaa Allah uzak etsin öylesinden...
az idare et canım yarın bir gün ölür Allah korusun vicdan azabı çekersin 2 güncük idare etseydim diye...ses çıkarma bence o yüzden..eşi yok mu azıcık eşine çıtlatsan kvye
Ogurunce sordu neden diye (hamile oldugumu duymak istiyor) dedim tuvalet pis kalmis onu gordum.
Kpederin birakmistir o zaten hep oyle genckenden beri pis falan dedi de anlatmis midir,,, zannetmiyorum.:KK43:

Ogurunce sordu neden diye (hamile oldugumu duymak istiyor) dedim tuvalet pis kalmis onu gordum.
Kpederin birakmistir o zaten hep oyle genckenden beri pis falan dedi de anlatmis midir,,, zannetmiyorum.:KK43:
alışmış ki kadın söylediğini sanmam
eşiniz kvye söylesin uyarsın diye diyeceğim ama değişeceğini de sanmam durumun kp rahat gibi çok...
Allah sabır versin ...:KK51:

ay okurken içim kalktı eşine söyle o uyarsın babasını
benim de ananem tuvalete gidince çok pis bırakırdı taharetlendiği ellerini yıkamadan çıkmak isterdi ama annem sürekli peşinde uyarırdı

yaşlılar anlamıyorlar
tek iş eşinize düşünüyor güzel bir dille uyarsın her seferinde

Ya arabada otururken hemen gorecegi yere koyuyorum koltugun yanina ama evde oyle yapilir mi ki ayip olmasin sonra. Zaten dediginiz gibi dusunmuyor.

Hayir esim bisey demez kirmamak icin. Bana da haklisin hayatim ama biraz sik disini yasli onlar gormuyorlar, bilmiyorlar diyo. Diger geldiklerinde de gittikten sonra kanepeleri halilari tuvalet banyo her yeri esim silip temizliyor yoksa dayanamiyorum.

başka sansın yok gibi canım. onun yaptığı ayıp değil sizin yaptığınız mı ayıp olacak...
boşver anlasınlar biraz. atamızdır saygımız var tabiki saygıda kusur etmeyiz ama bu kadar da olmazki...
o zaman 1 hafta boyunca hiç bişey yapma, deme o zaman kusuruma bakma nolur da sizin evde yemek bile yenmez...
sizi çok iyi anlıyorum sürekli tedirginsiniz bi koltuğa otursanız anam burda sümük var mıydı diye düşünüyorsunuzdur ya da tuvalete gittiğinizde o korkunç sahneyi görecek miyim diye sürekli bi tedirginlik..
cık cık cık olmaz bebeğim.

Arkadaslar esimin ailesi bizde su anda, hastaneye muayene icin geldiler dun gittim ikisinin de islemlerini hallettim ama ultrasona bir hafta sonraya gun verdiler. Bizde kalmalarinda sorun yok seviyorum kendilerini ama kpden midem bulaniyor oturdugu yerde surekli eli burnunda ve cikardigini da koltugun kosesine suruyor, tuvalette buyugunu yapip oyle birakiyor, banyodaki klozeti bile kullaniyor arizali olmasina ragmen. Banyodaki cam ve yerler sumuk icinde temizleyemiyorum ogurmekten. Yemek te begenmiyor ustelik, onceki gece yemek yapmistim dun evde olmayacagimiz icin gece aciktilar 11 gibi koydum yediler. Dun de ayni yemegi gorunce ne yemekmis be bitmedi bir turlu deyip makarna yaptirdi bana. Esimin hatri icin birsey demedim ama yuzum dustu tabi. Esimle tanisma yildonumumuzdu yas pasta yaptim cayin yanina. Biz afiyetle yerken o bir catal aldi burun kivirdi birakti oylece.
Esimin hatri icin birsey demiyorum sagolsun o da anliyor dun esime yikattim tuvaleti banyoyu. Uzum getiriyorum cekirdegini ortaliga tukuruyor yasli da adam 70 yasinda korkuyorum bisey demeye.

sen eşin için bir şey demiyorsun peki eşin senin için herhangi bir şey demiyor mu?

adamın yaşlılığına vermeyin bu pislik gençliğinde de varmış Allah korusun bu tiplerden ama ana baba hakkı işte çekecen mecburen.bu arada diyet yapıyorum kahvaltımı yaparken okudum sanırım hayatıma çok büyük bir darben oldu konu sahibi.

Zor Allah yardımcın olsun ..
Tiksinmeni çok iyi anlayabiliyorum ..
Eşinle aran iyi ise eşinin hatrı için sabredeceksin yapacak birşey yok .. Ama eşinde sana yardımcı olacak tabi..

Ayyy nasil bisey demeden durabiliyosunuz ben kusardim oyle burnunu karistirirken girunce iyyyyy

Back
X