Bu halen sizi unutamamiş nekadar silsenizde size tekrar msj atması normal degil.. sizde çok dikkat edin etrafinizi kollayın boylelerinin napacagi hiç belli olmuyorMerhaba hanımlar,
Öyle her şeyi çok kafama takmam normalde... Uzun bir süre önce sefil ilişkimin bittiği ve 1 yıl kadar önce resmî olarak boşandığım sosyopat durup dururken e-mail yolladı. Ne adresimi ne telefonumu biliyor şimdi bu da tek iletişim yolu. Onu da engellemiş oldum şimdi.
Hala saçma sapan arkadaş kalma (sanki ben daha önce teklif etmişim gibi), benimle iletişimde olma isteğini belirtmiş yazamayasıca. Sinirden terlemeye başladım çok kötü oldum, kendime gelemedim hala 2 saat oldu. Gerçekten umrumda değil normalde, güzel bir insanla da beraberim ama sinirlerim hoplayınca durduramadım...
Midem bulanıyor. İğrenç bir yaratık bu kişi. Hayatımı her şekilde zehir etti 2.5 yıl boyunca. Narsist ve sosyopat.
Öyle yazma ihtiyacı duydum kusura bakmayın. Binlerce şükürler olsun diyorum şimdiki hayatıma.
Gerçekten biraz aklım başımdan gitti bu yüzsüz maille.
Nefes...
Bu halen sizi unutamamiş nekadar silsenizde size tekrar msj atması normal degil.. sizde çok dikkat edin etrafinizi kollayın boylelerinin napacagi hiç belli olmuyor
Ayy allah korusun bu sizin başınıza bela olur gerçekten çok dikkat edin baktınız çok rahatsız ediyoo polise gidinBelki de ondan böyle oldum. İlk ayrılık aşamasında gecenin bir yarısı eve gelip habersiz sıkıştırmıştı, resmen kaçmıştım. Normal değil yani.
Ayy allah korusun bu sizin başınıza bela olur gerçekten çok dikkat edin baktınız çok rahatsız ediyoo polise gidin
Polise git hemen uzaklaştırma çıkart. Gerçi uzaklaştırması oldugu halde neler neler yapıyor insanlar ama yine de önlem. Allahım inşallah başka başka hesaplar açıp taciz etmez
Yurtdısında mısınız.. Siz cevap yazmayın bence cevap yazdıkça daha çok hırs yapmasınCevap yazdim dayanamayıp, lütfen artık iletişime geçme hayatına devam et diye. Allah’ım anksiyeteden mahvoldum son birkaç saattir. Yok yani nerede olduğumu falan da bilmiyor ama korkuyorum. Polis burada nasıl işliyor onu da pek bilmiyorum... bir bakayım
Yurtdısında mısınız.. Siz cevap yazmayın bence cevap yazdıkça daha çok hırs yapmasın
sondaki nefes nedir?Merhaba hanımlar,
Öyle her şeyi çok kafama takmam normalde... Uzun bir süre önce sefil ilişkimin bittiği ve 1 yıl kadar önce resmî olarak boşandığım sosyopat durup dururken e-mail yolladı. Ne adresimi ne telefonumu biliyor şimdi bu da tek iletişim yolu. Onu da engellemiş oldum şimdi.
Hala saçma sapan arkadaş kalma (sanki ben daha önce teklif etmişim gibi), benimle iletişimde olma isteğini belirtmiş yazamayasıca. Sinirden terlemeye başladım çok kötü oldum, kendime gelemedim hala 2 saat oldu. Gerçekten umrumda değil normalde, güzel bir insanla da beraberim ama sinirlerim hoplayınca durduramadım...
Midem bulanıyor. İğrenç bir yaratık bu kişi. Hayatımı her şekilde zehir etti 2.5 yıl boyunca. Narsist ve sosyopat.
Öyle yazma ihtiyacı duydum kusura bakmayın. Binlerce şükürler olsun diyorum şimdiki hayatıma.
Gerçekten biraz aklım başımdan gitti bu yüzsüz maille.
Nefes...
sondaki nefes nedir?
sen anlat karadenizcilik mi
Bir yerlere şikayet etsenize. Paranoya yaşarsınız sanki bir yerlerden çıkacak gibi Allah korusun
Arkadaş kalalım=arada bir sevişelim, bana borç ver. Siz onu hayatınızdan çıkarmışsın daha kenardan kıyıdan dahil olmaya çalışıyor. Çok meraklıydıysa evliliğini iyi yürütseydi. Bencede iğrençmiş. Tebrik ediyorum kararlı bir şekilde uzak kaldığınız için. İnşallah daha güzel günler vardır önünüzde.
En sona Nefes.. yazmışsınız yaAnlamadim ne demek istediğinizi
En sona Nefes.. yazmışsınız ya
"Nefes almalıyım.." anlamında yazmışsınız ama bizim ülkede nefes dendiğinde akla dizi geliyor
Ayrıca o kadar pskopatsa tek harf bile yazmamalıydınız tek cümle bile daha çok takıntı yapmasına neden olur.
Bir daha ulaşırsa katiyyen cevaplamayın
En sona Nefes.. yazmışsınız ya
"Nefes almalıyım.." anlamında yazmışsınız ama bizim ülkede nefes dendiğinde akla dizi geliyor
Ayrıca o kadar pskopatsa tek harf bile yazmamalıydınız tek cümle bile daha çok takıntı yapmasına neden olur.
Bir daha ulaşırsa katiyyen cevaplamayın
hani bizim ülkede saçma sapan bir dizi varya ordaki başrol nefes eziyet eden narsist sosyopat psikopat kocası var falan o bağlamda şettirdimdiAnlamadim ne demek istediğinizi
hem sosyopat hem psikopat hem imza nefes olunca
hani bizim ülkede saçma sapan bir dizi varya ordaki başrol nefes eziyet eden narsist sosyopat psikopat kocası var falan o bağlamda şettirdimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?