Midem bulanıyor

ssohn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
198
379
53
Merhaba hanımlar,

Öyle her şeyi çok kafama takmam normalde... Uzun bir süre önce sefil ilişkimin bittiği ve 1 yıl kadar önce resmî olarak boşandığım sosyopat durup dururken e-mail yolladı. Ne adresimi ne telefonumu biliyor şimdi bu da tek iletişim yolu. Onu da engellemiş oldum şimdi.

Hala saçma sapan arkadaş kalma (sanki ben daha önce teklif etmişim gibi), benimle iletişimde olma isteğini belirtmiş yazamayasıca. Sinirden terlemeye başladım çok kötü oldum, kendime gelemedim hala 2 saat oldu. Gerçekten umrumda değil normalde, güzel bir insanla da beraberim ama sinirlerim hoplayınca durduramadım...

Midem bulanıyor. İğrenç bir yaratık bu kişi. Hayatımı her şekilde zehir etti 2.5 yıl boyunca. Narsist ve sosyopat.

Öyle yazma ihtiyacı duydum kusura bakmayın. Binlerce şükürler olsun diyorum şimdiki hayatıma.

Gerçekten biraz aklım başımdan gitti bu yüzsüz maille.

Nefes...

Bu halen sizi unutamamiş nekadar silsenizde size tekrar msj atması normal degil.. sizde çok dikkat edin etrafinizi kollayın boylelerinin napacagi hiç belli olmuyor

Bu halen sizi unutamamiş nekadar silsenizde size tekrar msj atması normal degil.. sizde çok dikkat edin etrafinizi kollayın boylelerinin napacagi hiç belli olmuyor

Belki de ondan böyle oldum. İlk ayrılık aşamasında gecenin bir yarısı eve gelip habersiz sıkıştırmıştı, resmen kaçmıştım. Normal değil yani.

Belki de ondan böyle oldum. İlk ayrılık aşamasında gecenin bir yarısı eve gelip habersiz sıkıştırmıştı, resmen kaçmıştım. Normal değil yani.
Ayy allah korusun bu sizin başınıza bela olur gerçekten çok dikkat edin baktınız çok rahatsız ediyoo polise gidin

Polise git hemen uzaklaştırma çıkart. Gerçi uzaklaştırması oldugu halde neler neler yapıyor insanlar ama yine de önlem. Allahım inşallah başka başka hesaplar açıp taciz etmez

Ayy allah korusun bu sizin başınıza bela olur gerçekten çok dikkat edin baktınız çok rahatsız ediyoo polise gidin
Polise git hemen uzaklaştırma çıkart. Gerçi uzaklaştırması oldugu halde neler neler yapıyor insanlar ama yine de önlem. Allahım inşallah başka başka hesaplar açıp taciz etmez

Cevap yazdim dayanamayıp, lütfen artık iletişime geçme hayatına devam et diye. Allah’ım anksiyeteden mahvoldum son birkaç saattir. Yok yani nerede olduğumu falan da bilmiyor ama korkuyorum. Polis burada nasıl işliyor onu da pek bilmiyorum... bir bakayım

Yurtdısında mısınız.. Siz cevap yazmayın bence cevap yazdıkça daha çok hırs yapmasın

Yurtdısında mısınız.. Siz cevap yazmayın bence cevap yazdıkça daha çok hırs yapmasın

Doğru diyorsunuz öyle düşündüm ama sanki dur demesem hata olacakmış gibi geldi. Gerçekten patolojik yalancı ve ciddi sorunları var. Elim ayağım birbirine dolanıyor.

Yurt dışındayım, yardımcı polisler ama uzaklaştırma için ne gerekli emin değilim.

sondaki nefes nedir?
sen anlat karadenizcilik mi

Bir yerlere şikayet etsenize. Paranoya yaşarsınız sanki bir yerlerden çıkacak gibi Allah korusun

Arkadaş kalalım=arada bir sevişelim, bana borç ver. Siz onu hayatınızdan çıkarmışsın daha kenardan kıyıdan dahil olmaya çalışıyor. Çok meraklıydıysa evliliğini iyi yürütseydi. Bencede iğrençmiş. Tebrik ediyorum kararlı bir şekilde uzak kaldığınız için. İnşallah daha güzel günler vardır önünüzde.

Bir yerlere şikayet etsenize. Paranoya yaşarsınız sanki bir yerlerden çıkacak gibi Allah korusun

Cevap yazdı benimle iletişime geçme lütfen deyince. “Sen yanlış anladın olur mu öyle şey” tadında yine uzunca. Saklıyorum hepsini, eski mesajları vs. vs. Bu gidişle şikayet edeceğim gibi duruyor. Karşıma çıksa da insanlarla çevriliyim, insanlar biliyor kim olduğunu. Ben arayamasam biri arar polisi.

Anlamadim ne demek istediğinizi
En sona Nefes.. yazmışsınız ya
"Nefes almalıyım.." anlamında yazmışsınız ama bizim ülkede nefes dendiğinde akla dizi geliyor

Ayrıca o kadar pskopatsa tek harf bile yazmamalıydınız tek cümle bile daha çok takıntı yapmasına neden olur.
Bir daha ulaşırsa katiyyen cevaplamayın

Ahhh anladım allahım espri de açıklattık. Neyse. Sağolun

Yahu anlasam sınırlarını ona göre hareket ederim. Dava için de geldi avukatsız, saçma sapan hareketler yaptı uzaktan ama bulaşmadı hiç. Sonra böyle ansızın içeriği yalan temelli, zamansız bir mesaj yazıyor içim ürperiyor gelecek mi buralara diye. Çünkü en beklemediğinim anlarda yaptı karşıma çıkma işini. Evimi bilmiyor allahtan şimdi, belki de denedi eski eve gitti onu da bilemem. Son yazdığına cevap vermedim, saklıyorum her şeyi.

hem sosyopat hem psikopat hem imza nefes olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…