Midem bulanıyor!

Konu disi olcak ama 27.gunumde ufak bir kanamam ve lekelenmem oldu sonrada kasik agrilarim basladi az once doktordaydim ultrasonla bakti yumurtaliklarin yavas gibi dedi kan testi verdim sonuclari bekliyorum iki saate alicam dua edin kizlar...bilmiyorum gebelik belirtisi diye geldim ama yavas gibi lafina acayip takildim doktorun

Konu disi olcak ama 27.gunumde ufak bir kanamam ve lekelenmem oldu sonrada kasik agrilarim basladi az once doktordaydim ultrasonla bakti yumurtaliklarin yavas gibi dedi kan testi verdim sonuclari bekliyorum iki saate alicam dua edin kizlar...bilmiyorum gebelik belirtisi diye geldim ama yavas gibi lafina acayip takildim doktorun

canım çok geç gördüm nler oldu? ilk hamilelikse olur derler bende de olmuştu ama doktorun demek istediğini de anlamadım

Şuan 16.haftadayim hala full time devam serum yedim hastahanede yattım fayda yok ilk kızım da da böyleyim 9 ay devam etti şu icemiyorum o derece kötüyüm bende

bende 30+2 haftalık hamileyim ilk günlerden başlayan bulantım halen devam ediyor istifra etmiyorum ama o yönden şanslıyım bi de bu bulantılara yanma eklendi çekiyorum öyle bebeğim sağlıklı olsun da :)

Canini sikmak gibi olmasin ama 16 hafta boyunca kustum.yalniz dikkat et cok kusup susuz kalirsan sıkıntı.durduramazsan doktorunla konus.bazen serum takip izleyebiliyorlar hastanede. Bu arada bebegin hayırlı olsun.

Back
X