Evet insanlardan midem bulaniyor ozellikle kendini dindar gosterip bunun altinda igrenclesen mahluklardan..
3 yildir ucretli ogretmen olarak gorev yapiyorum bir ilkokulda.cocuklarimi 2 de aldim simdi 4.siniftalar.annemi kaybediyordum bir iki gun once az kalsin .ve iyilesince hayli duygusallastim bilirsiniz en masum sey cocuklar gelir..
o gun sevincle merdivenlerden iniyorum en sevdigim ogrencilerimden biri ömer geldi sarildi.4.sinif dusunun.9,10 yasinda en fazla..yanagindan optum bu sirada karsidan bir erkek ogretmen geliyordu aradan 2 gun gecti bugun bana ,bence erkek ogrencileri opme dedi neden dedim ? Kaldi ki sap sup asla opmem ama o an icimden geldi.bana gore yanlis dedi.ben sevgiyi oyle gordum ben hala babami operim boyle yetistim bir sakinca gormuyorum dedim ama ofkemi gormeliydiniz.
insanlar nasil bu hale geldi kizlar ?? O an aklindan ne gecti kaldi ki bu adam atanmis bir ogretmen benim gibiler gelip gececek ama bu zihniyetler nasil cocuk yetistirecek ?? Neden daha fazla sey demedim diye kendimi yiyorum bugunden beri