Bana akil verin en acilinden ne yapacagimi bilmiyorum

Cocugunuz şuan saglık olarak ne durumda?
Kalpteki delik kapanmis cok sukur safra kesesi olmasi gerekenden kucuk ama cok sukur islevini yerine getiriyor insallahta hem devam eder .. suan oturamamasi icin bir cok test yapildi sma, down sendromu ve otizmden suphelendiler ama onlari bertaraf ettik elh. Dna testleri kromozom testleri normal geldi cok sukur mr istiyorlar beyin felcinden supheleniyorlar ama cektiremedik uyutmalari gerekiyor geniz akintisi var diye ertelediler grip nezle olmamasi gerekiyormus anestezi icin .. ilac kullanamiyoruz karaciger enzimleri yukseliyor hastalanmamaya gayret gosteriyoruz rabbimde esirgesin ins sahibi allah biz emanetciyiz emanetine sahip cikmaya calisiyoruz melegim benim kucucuk yasta nelerle ugrasti yavrum.. cok sukur buna sukur dahada iyi olacak insallah allahin izniyle doktor takibindeyiz iste duzenli olarak...

Kalpteki delik kapanmis cok sukur safra kesesi olmasi gerekenden kucuk ama cok sukur islevini yerine getiriyor insallahta hem devam eder .. suan oturamamasi icin bir cok test yapildi sma, down sendromu ve otizmden suphelendiler ama onlari bertaraf ettik elh. Dna testleri kromozom testleri normal geldi cok sukur mr istiyorlar beyin felcinden supheleniyorlar ama cektiremedik uyutmalari gerekiyor geniz akintisi var diye ertelediler grip nezle olmamasi gerekiyormus anestezi icin .. ilac kullanamiyoruz karaciger enzimleri yukseliyor hastalanmamaya gayret gosteriyoruz rabbimde esirgesin ins sahibi allah biz emanetciyiz emanetine sahip cikmaya calisiyoruz melegim benim kucucuk yasta nelerle ugrasti yavrum.. cok sukur buna sukur dahada iyi olacak insallah allahin izniyle doktor takibindeyiz iste duzenli olarak...
nakil falan yazınca çok üzüldüm. Ben de bir bebek bekliyorum çok daha hassasım. Rabbim saglıgını daim etsin, şifa versin. Hayırlı, saglıklı bir evlat olsun inşallah da bunlar unutulur. Konunuza haklısınız ama bir de bunları üzerinize yük etmeyin derim.

nakil falan yazınca çok üzüldüm. Ben de bir bebek bekliyorum çok daha hassasım. Rabbim saglıgını daim etsin, şifa versin. Hayırlı, saglıklı bir evlat olsun inşallah da bunlar unutulur. Konunuza haklısınız ama bir de bunları üzerinize yük etmeyin derim.
Ilk zamanlar nakile kadar gider dediler kist var safra kesesi yok dediler neler neler yanlis teshisler.. o surec zaten insani cok yipratiyor rabbim isini iyi yapan insanlara denk getirsin insallah .. allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah ..

Allah razi olsun aminn ins.. ama su var ki esim ben hic birsey beklemiyorum artik ha var ha yoklar diyor ve sen nasil istersen oyle yapalim diyor tek istedigim birsey var uzulme artik diyor sen uzuldugun icin cok uzuluyorum diyor o yuzden bende ne yapacagimi bilmiyorum .. hic ama hic icimden gelmiyor gormek hatta icimde ne varsa yuzlerine soylemek istiyorum cunku lafla hic karsi karsiya gelmedim 9 yildir..
madem eşin öyle söylüyor gitme bacım üzüldüm gerçekten. allah çocuğuna sağlık evinize de huzur versin. önce sen kendine değer ver ki karşındakinden sonra bekle onun için koy araya mesafeni kafanı dinle

Esim benden de ofkeli ve kirgin benim icin bitmislerdir diyor cogu zaman agliyor bile neden hic sevmediler benim cocugumu diye bu kadar zorluk yasadik el kadar olamadilar diyor.. hic ummadigimiz akrabalik bagimiz olmayan insanlar bile kac defa arayip sordular destek oldular bize ..bu arada bize geldiklerinde hic konusmadi annesiyle hosgeldiniz demedi giderkende ugurlamadi esim..
ooo herkesin aradığı fırsat ayağına gelmiş bacım kocan kendiliğinden soğumuşken bırak soğuk kalsın,gitme tabi.Hatta kocanla konuşurken de onun üstünden yürü,hadi beni sevmeyebiir ben geliniyim ama demekki oğlunu hiç sevmiyolar senin yanında olmadıkları için üzülüyorum diye gir kanına.kurtulmuşsun kv,kpden sevin

Biz cuma aksamki kaynanamgildeki oturmaya gitmedik ve ertesi gun bizde misafir vardi kaynanamin akrabalari oglumu gormeye geleceklerdi kaynanam mesaj atti pogaca var buzlukta getirecegim baska istedigin varsa yapayim yazmis bende tesekkkur ederim yazdim ... oyle yazinca hamur isi birsey yapmadim getirecegim yazinca .. cumartesi sabah bir yil sonra telefonum caldi ve kaynanam ariyordu gorunce ben sok neyse actim efendim dedim napiyon annem demezmi hayretlerde kaldim daha sonra istedigin birsey var mi kuzum gelirken getireyim demez mi oylece kaldim ayllarca arama konusma bizimle ne degistide bir anda annem kuzum oldum bilemedim neyse telefonu kapattik ve esime oylece soyledim konusmayi zaten yanimdaydi dedim ki tutma beni surdan asagi atlayacagim diye .. neyse o saskinlikla ogleyi bekledim esim erkenden kacti evden ben karsilasmak istemiyorum diye ennerken kaynanam geldi ben normal.bir sekilde karsiladim hosgeldin dedim bana sarildi sirtimi sivazladi odaya gecti oglumun yanina onunla oynadi..herkes gitti o da kayinpeder 7 de gelir seni alirim diye aradi ama o saate kadar bizde kalamadi kayinpederi aradi ve ben kardesime geciyorum ordan beni alirmisim dedi .. bende kalamadi cunku yuzu yok bence.. ben anlam veremedim ne degisti de boyle davrandi ben ayni ben birsey yapmamis ben bu gelgite ne yapayim ben annem kuzum oldum aklimi oynattiracak bana saskinim

Ha birde gelirken pogaca getirmedi bombos cikip gelmis bende birdey yapmamistim o getirecegim yazinca... esimi aradim pogaca alip getirirmisin diye
Gelmeni istemiyorum deseydiniz keşke. Tam da yeri gelmiş, "zor zamanda el kadar yanımda olmadınız ne ara kuzunuz oldum. Sizinle görüşmek istemiyorum." Bu kadar basit..

Back
X