midem fena

smnsmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
10
0
36
Antalya
arkadaşlar merhaba, ben 37+3 günlük hamileyim...bebişimize kavuşmaya az kala bi sıkıntım var...bu haftanın başından beri midem çok fena gündüz bişicikler yok akşama çok fena oluo,ekşime oluo hat safhada ve bazı geceler uyutmuyo bile midemin,sindirim sistemimin sıkıntısı...
normal mi bu yaa???
canım sıkılmaya başladı ardı arkası kesilmeyince....
tavsiyeleriniz var mı?:44:

Bende 27 haftalık hamileyım benımde 2.3 haftadır midem ekşiyo daha önce soda ve türk kahvesi ile geçiştirmeye çalışsamda fayda etmedi dün doktordan naneli taplet aldım buda geçiriyor ama kısa süreli oluyor mecbur çekecez canım Yine seninkisi geç başlamış ben napacam dahaa 3 ayım var

tatlım çok az ve sık sık yemen tavsiye edicem.doktorum bana ilaç yazdı ama hiç kullanmadım.

bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum...soğuk süt, renny şurup ve diğer hamiş bayanlardan duyduğuma göre soda ve gaviscon...

Canım gündüzleri bende de bişey yok ama akşamları özellikle yemeklerden sonra benim midem de fena ekşiyor.Acaba fazla mı yedim diyorum ama yok değil yaaaa...Herhalde bebek baskı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…