• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

midem kalktı bu nasıl bir canavarliktir...

Aynen ya alacaksın malum yerini keseceksin o derece ..
Çocuklar sokakta oynuyor bunları okudukça onlar gözümün önüne geliyor :(

Eger bir video varsa izlemedim, izleyemem de. Ama belli ki yine bi caniden bahsediyorsunuz. Bu hayatta anasina tecavüz edip de öldürenler varken hayvana tecavüz eden varken. Iskenceciler her yerde vardir.
Allah sonumuzu hayr eylesin...

Afedersiniz o kadarmıçımızı yırtıyoruz hayvana iskence kabahatlar kanunundan ceza kanununa alınsın diye!!!
Hayvana iskence ve tecavuze 3 ay gibi komik bi hapis cezası verdiler!bu şerefsiz bi hayvansever tarafından yakalandı ama kanun yok nizam yok! 2 yil hapis cezasindan asagi verilen hapis cezalarinda para odeyip cıkıyorlar! Kimseye anlatamıyoruz bugun o cana yarın senin canına! Ah ah vah vahdan öteye gidebilsek keske! Can aksoy olayında o kadar eylemler yaptık sesimizi duyurmaya calıştık ama yok! En sonunda biz katil olcaz! Çoğu insan sadece medyaya yansıyanlar kadarını görüyor! Ben de dahil oldugum bircok hayvansever her yerde iskence görmüş canları görüyoruz!
Ha bir de o roportajda kocası ile balkondan görüp müdahale etmeyen insanımsı varlığa da ayrı uyuz oldum! Bir de hayvansever mahalleymiş!
Bir de sahiplenmek istenirse o cana güvenli bir yuva aranıyordu en son:(

Afedersiniz o kadarmıçımızı yırtıyoruz hayvana iskence kabahatlar kanunundan ceza kanununa alınsın diye!!!
Hayvana iskence ve tecavuze 3 ay gibi komik bi hapis cezası verdiler!bu şerefsiz bi hayvansever tarafından yakalandı ama kanun yok nizam yok! 2 yil hapis cezasindan asagi verilen hapis cezalarinda para odeyip cıkıyorlar! Kimseye anlatamıyoruz bugun o cana yarın senin canına! Ah ah vah vahdan öteye gidebilsek keske! Can aksoy olayında o kadar eylemler yaptık sesimizi duyurmaya calıştık ama yok! En sonunda biz katil olcaz! Çoğu insan sadece medyaya yansıyanlar kadarını görüyor! Ben de dahil oldugum bircok hayvansever her yerde iskence görmüş canları görüyoruz!
Ha bir de o roportajda kocası ile balkondan görüp müdahale etmeyen insanımsı varlığa da ayrı uyuz oldum! Bir de hayvansever mahalleymiş!
Bir de sahiplenmek istenirse o cana güvenli bir yuva aranıyordu en son:KK43:
Çok haklısınız . Kesinlikle ağzı dili dahi olmayan masum bir canlıya bunu reva görebilen bir yaratık . Ins ana neler yapmaz..
Ona bende sinir oldum korktum demiş .
O zavallı kadar korktu gunu hiç sanmıyorum. ..

Yine aynı gün başka bir video izledim yaşlı bir amca bir elinde yavru kedi diğer eli malum yerinde kediyi yalayıp öperek mastürbasyon yapıyordu. Midem kalkarak izledim bi yandan da kediye başka bir şey yapmadı diye sevindim öpmekle yetindi :( İnanın istiyorum ki Nuh tufanı gibi bir tufan bir felaket olsun insan ırkı helak olsun gitsin temizlensin.

Bi kere de benim izlediğim video da pislik adam zavallı tavuga tecavüz etti gariban hayvan dayanamadı öldü :(
Hala aklımda o kadar üzülürüm ki..
Bu pisliklere yaptırımı olan caydırıcı cezalar verilmeli
Keşke elimde olsa da o adama da art arda 20 kişinin tecavüz etmesini sağlayabilsem
Icin sogurdu

Sapığın biri sokak köpeğine tecavüz ediyor hayvancık ses çıkartmıyor yapmadığı kalmadı oral seks bile yaptırmış hayvana :KK43:

ciddi olamzsın olma lütfen
ALLAH ım kahru perişan eyle ne deyim ne yazayım
iykide açmamışım yazdıkların yeterince mahvetti zaten

Yayinlasinlar bunlari yayinlasinlar sonra baska sapik ruhlular tahrik olsun,parasiyla degilmi kardesim diye baska bi kopek kedi cevirsin yoldan.oda yetmesin cocuk alsin sokaktan.allah bu sisteminde belasini versin.kopek itiraz etmedi rizasi vardida derler yarin obur gun.

Back
X