Midesi bulananlar

Krizantem cicegi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
97
119
13
ya kızlar ben 4. Haftalık hamileyim. Üç gündür progrestan içiyorum. Bi kaç gündür başım sallanır gibi oluyodu beş dakika sonra geçiyodu.ama bu gün önce başım sallanmaya başladı sonra mideme bi baskı oldu kusasım geliyo. En korktuğum şey kısmak. Çünkü çalışıyorum. Öğretmenim. Çok zor olur.
Size Sormak istediğimmide bulantısı yaşayanlar sabahtan akşama hep mi bulanır yoksa ara ara bulanıp geçer mi? Aynı durumu yaşamış olan arkadaşlar siz neler yaşadınız ?

Bazılarının hep bulanır herşeye her dk. Ama bazılarında sabah bulantısı olur. Çubuk kıraker çok iyi geliyo çantanda hep bulundur bulandılça atıştır inşlh. Bide kullandığın ilaçta yapıyor olabilir. Allah yardımcın olsun

merhaba canım herkesın hamıleliği farklı tbı seni korkutmak istemem ama.bnm 6.haftalıkken başladı bulantı ve kusma,suan 19 haftalığım hala devam edıor.ilaç kullanıorum,yoksa işe gelemıorum.allah yardımcn olsun

Benim gün boyu bulanıyor ama sadece sabahları kusuyorum. Hep hasta gibiyim gün içinde baş dönüyor halsizlik oluyor hafif bulantılar karın ağrısı vs. 10. haftamdan sonra daha hafifledi . Ayva da deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…