- 22 Kasım 2023
- 307
- 18
- 18
- 26
Otuz haftalık olduk bebeğimle tabi bu süreçte çok zor ve stresli anksiyetenin iç bunalmasini sonuna kadar yaşadım hiç ilaç kullanmadim hep korktum bebeğime zararı olucak diye kâlp çarpıntısı titreme nefes alamama midede baskı hissi stres sanki midemden bagirsaklarimdan akıyor şuan ailemin yanındayim bayram için gelmiştim bayramdan sonra hrmen donucem gelme sebebim daha çok depremden kaynakliydi mecburi .Çok korkuyorum bir kaç gündür çok fazla daraliyorum normalde günde belirli zamanda olan iç bunalması her dakika benimle kafamı duvara vurmak istiyorum artık geceden sabaha kadar uyuyamıyorum sancılar giriyor karnıma bebeğim o kadar hareket ediyor ki o kadar rahatsız ediyor ki birazdan bu bebek doğar diyorum tek korkum bu ya erken doğum riskim olursa stresli çok kötü bir hâmilelik geçirdiğim için endişeliyim ve stres çok etkiliyormus erken doğum vs ailemin olduğu yere bağlı hastanede kadın doğum doktoru yok ve özel de yok ilçe olduğu için en son gittiğimde ortalama bir ay oldu doktor sorunumun olmadığını normal olduğunu söyledi ama ben çok korkuyorum böyle bir ihtimal olabilir mi?