Midesi bulanicaklar lütfen okumasin

Kız ben bıldıgın sakatatçıyım :)
Kıkırdak kemık ne varsa sıyıyırım :))
Kendıı yemeğimden kıl çıkarsa yerım .
Başkasından çıkarsa usulca o yemegı bırakırım :))
Ama gel gelelim diş fırçalamada her gun evden ağlaya ağlaya çıkıyorum .
Yokk çaresı yookkk .
Ramazan aylarında işte 10 dk var ezanın okunamasına ben sahura kusarak giriyorum :KK70: Eşim bağırıyo hadı kızz 2 dk kaldı çabuk su iç diye :KK70: :KK70:
Üff benimde cok fena kusasim geliyor diş fircalarken. Niye acaba :( ramazanda ayrı dert valla dış fırçalama bak şimdi hatirlattinda :D

• Beğen
Reactions: H E
Üff benimde cok fena kusasim geliyor diş fircalarken. Niye acaba :KK43: ramazanda ayrı dert valla dış fırçalama bak şimdi hatirlattinda :KK70:
Bana burda hastalıklı gbi davrandılar baksaa herksler şook .
İyi bari sen benım gibisin yabancı hissetmeyım :))

Bana burda hastalıklı gbi davrandılar baksaa herksler şook .
İyi bari sen benım gibisin yabancı hissetmeyım :))
Ben sadece ikimizin bu durumda olduğuna inanmak istemiyorum :D kusuyorsun ya ondan sasirmislardir. Benim aşırı aşırı migren bulanıyor öğürüyorum resmen ama kusmuyorum :/ bi caresini bulursan haber et

• Beğen
Ben sadece ikimizin bu durumda olduğuna inanmak istemiyorum :KK70: kusuyorsun ya ondan sasirmislardir. Benim aşırı aşırı migren bulanıyor öğürüyorum resmen ama kusmuyorum :/ bi caresini bulursan haber et
fırçanı küçült . Çocuk fırcası veya pilliler varya kçük onlardan al .
Birde sana diş macunu markası vercem fazla köpüğrmüyor .
O bi nebze iyi geldi. 1aydır rahatım öğüryorum . ama kusma azaldı .

fırçanı küçült . Çocuk fırcası veya pilliler varya kçük onlardan al .
Birde sana diş macunu markası vercem fazla köpüğrmüyor .
O bi nebze iyi geldi. 1aydır rahatım öğüryorum . ama kusma azaldı .
Canim oral b kullanıyorum en ufağını yine fayda etmiyor birde ben o pilliyi sevmiyorum :( kendim fırçalamayı seviyorum daha temiz geliyor bana

oldukça normal kimin ağzına gelse öğürür. görünce öğüren sayısı azdır belki ama agza gelince %100 yakın öğürme ile sonuçlanır. siz oldukça normalsiniz. ben eskiden bırak tabağımdakine devam etmeye o tenceredeki yemeği ağzıma dahi sürmezdim. şimdi sadece tabağımdakini döküp tencereden yenisini alabiliyorum ama bu sadece benim evim için geçerli. kayınvalidemin çok saçı dökülür. sık sıkta yemeklerde çıkar ilk tecrübem yaprak sarması olmuştu. bir aldım kıl çıktı ikinciye uzandım kıl çıktı üçüncü derken artık en sonunda dayanamadım anne saçınlamı sardın bu ne Allah aşkına dedim. o gün canım o kadar çok sarma istemişti ki ama yok yalan olmuştu. nedense hep beni bulur birde öyle şeyler masada o gün 10 a yakın kişi var ama sadece bana denk geldi bu durum 3 te 3 yani. marka vermeyeceğim paketli bir ürünün kek tarzı birşey ısırmamla arasında gördüğümde simsayah bir kıldır. o yüzden herkese söylerim bir yere yemek yemeğe gidecekseniz benle gidin diye. öyle bir bahtım var. hatta ve hatta çok ünlü bir sucuk markasının içinden cam çıkarmışlığım bile vardır o derece.
Hahhahahah :))

Ayy diş fircalarken migdesi bulamam tek benim zannederdim varmış demek benim gibi olan :) ama ben normalde değilde hamile iken çok migdem bulanirdi kendi kendime garip gelirdim :D

Aman ya sabah sabah yorumları neden okudum diyorum şu an çünkü,öğürmeye başladım okudukça.
Bende tiksinirim. Saçlı yemeği yiyemem.
Ayrıca yemekte büyük doğranmış ve ölmemiş soğan görmekten de aşırı rahatsız oluyorum. Çok kötü görünüyor bana. O yemeği yiyemiyorum.

Soğan koymuyor musun yemeklere diyenler olabilir,koyuyorum ama sadece 4e bölüyorum,yemek pişince çıkarıyorum içinden.
Köfte vs yapilacaksa da incecik rendeyle rendeliyorum.
Asla soğan doğrayıp kullanamıyorum
Çocukluktan gelen bir durum bu. Asla değiştiremedim malesef

2 kere fırçalıyorum ve evet neden bu kdr şook oldugunuz anlamıyorum ki :KK70: :KK70:
Diş hekımım böyle olan insan çok dedi . Kandırdımı kız bu benıı :))
İnanırım. Kusamıyorum ama çok uzun tutarsam diş fırçalama işini öğürmeye başlıyorum. Onu işaret kabul edip hemen çalkalıyorum ağzımı.
Ama dişçide bir kez kustum. O plastik eldiven kokusu,ağzımın içindeki tadı beni benden almıştı. Hala gitmek istemiyorum dişçiye.

Yemekten sac cikmasi tabi ki mide bulandirici ama bunun icin saatlerce midem bulanmaz. Gorunuste abarti gibi ama insanin elinde olan bir durum degil.

Sen benim evde olsan delirirsin 2 kediyle ahahahah :)
Her an her yerinden kıl çıkabilir :)
İnsan sandığından daha güçlü. Mikrop ve bakterilere karşı çok daha güçlüyüz.
Bizi bu hassasiyete sağlık tüccarları getirdi. Daha 150 sene önce insanlar toprakta, tezekte idi. Su yok sel yok....
Neye faydası yok söylediklerimin.
Ama psikolog yardımcı olabilir size.

• Beğen
Sen benim evde olsan delirirsin 2 kediyle ahahahah :)
Her an her yerinden kıl çıkabilir :)
İnsan sandığından daha güçlü. Mikrop ve bakterilere karşı çok daha güçlüyüz.
Bizi bu hassasiyete sağlık tüccarları getirdi. Daha 150 sene önce insanlar toprakta, tezekte idi. Su yok sel yok....
Neye faydası yok söylediklerimin.
Ama psikolog yardımcı olabilir size.
Dimi dimi .
Ama itiraf ediyim ben saçım daha çok dökülüor :/
Ve her seferınde eşimin tabağında çıkması :D
Adam artık yeter lan dıcek :kızgın:

yaşassınnn :KK73::KK73:
Tek değilmişmmmmmmmmmmmm :KK45:

Ben parodontax ve ufak fırçaya geçince biraz daha rahatladım ama sırrım gezmek. Bildiğin orta sehpanın etrafında dönerek diş fırçalıyorum. Kafamı dağıtmaz da lavabo başında olursam kusuyorum. Burnum çok tıkalıysa, gripsem kaçışı hiç yok. Mide asiti dişlere çok zararlı, çok berbat bir durum bu ne yazık ki.

• Beğen
Ben parodontax ve ufak fırçaya geçince biraz daha rahatladım ama sırrım gezmek. Bildiğin orta sehpanın etrafında dönerek diş fırçalıyorum. Kafamı dağıtmaz da lavabo başında olursam kusuyorum. Burnum çok tıkalıysa, gripsem kaçışı hiç yok. Mide asiti dişlere çok zararlı, çok berbat bir durum bu ne yazık ki.
AA mantıklı bende gezınmeyı denıcem

Back
X