Midesiz mi oluyum ?

freeGirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
492
668
53
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum aslında çok uzun zamandır ara ara girip takip ettiğim bir platform ama anca üye olabildim. Ben dun gece esimin telefonunda dış ülke alışveriş sitesine ait bir uygulamada iki tane iç çamaşırlı açık bayan fotosunu baktığını gördüm ve onunla yüzleştim biran da şeytana uydum dedi tövbe etmiş. Ama ben ağlamaktan helak oldum. Bir çoğunuz aman ne var. bunda diyecek belki ama ben sindiremiyorum sizce uzatmakta haksızmıyım.?

Tmm iyi yapmışsın yüzüne vurarak tavrını koy ama boşanma konusuna gelince pire için yorgan yakmak olur

Ne sitelerde ne kadınlar var yarı çıplak, çıplak. Kesin onlara da bakmıştır.
Şarkıcı Hatice poposunu açtı, her sitede onun videosu var. Ona da bakmış mı sor.
Sonra koy kapıya.

İnsanız beşeriz şaşarız arkadaşım . Kendi hatasını anlayıp tövbe etmişse daha fazla üstüne gitmenin bi anlamı Yok sizin bu yaşınıza kadar hiç yanlışınız olmadı mı??

kesin boşa offff pis sapık adam neler yapmış , boşa donuna kadar al , aldatmaktan beter etmiş piiuuvvv
Elinizden geldikçe yapıcı olun bu sizin başınıza gelse bunu mu yapacaksınız sanki hatanız olmadı mı kim bilir nelere bakmışsınızdır şimdiye kadar insanları yadırgamayın

türkcesi frijit galiba- eger öyleyse siz kesinlikle frijit mastersini almissiniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…