- 15 Mart 2019
- 203
- 131
- 103
İşte öyle pat diye insanlara uzaktan boşan demeyi biliyosunuz amaÖyle pat diye sorunca bilemedim şimdi...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte öyle pat diye insanlara uzaktan boşan demeyi biliyosunuz amaÖyle pat diye sorunca bilemedim şimdi...
Okursan anlarsin.. bi konuyuda ciddiye alin.
İşte öyle pat diye insanlara uzaktan boşan demeyi biliyosunuz ama![]()
Yok efendim ne kusuru yani demek istediğim aynı durumları bizlerde yaşayabiliriz kendimizin yapmakta zorlanacağı şeyleri başkalarından beklememek lazım sizde bnm kusuruma bakmayınKusura bakmayın olur mu
Yok efendim ne kusuru yani demek istediğim aynı durumları bizlerde yaşayabiliriz kendimizin yapmakta zorlanacağı şeyleri başkalarından beklememek lazım sizde bnm kusuruma bakmayın![]()
İşin dalgasındasınız yani hayy allahYok estf. ama bence skandal bir olay sizce ?
Ortada çocuklarını darp eden, aç ve açıkta bırakan, kadınına insanlık dışı muamele yapan ve şiddet uygulayan , hakarete uğrayan, kadınlığından şüphe ettiren onca olay oluyorken
böyle konuları aşırı çok büyütüyorum ben de işte..
Güzel yorumunuz için teşekkürler evet aslında ilk defa böyle bir sorun oldu genel olarak aramız iyi ama sadece kendimi belirtiğiniz gibi çok rahatsız edici hissediyorumEşiniz hata yapmış yuzlesmissinjz eğer bunun dışında bir sorununuz yoksa uzatmaya gerek yok tabiki aaay canım tamam o zaman falan demezsinjz ama uzatmayin da yaptığı şeyin size nasıl hissettirdiğini iyi anlatın bana yapılsaydı kendimi değersiz hissederdim ve bunu ona söylerdim sonra onun çaba göstermesini beklerdim eğer hatasını anladigina ikna olursam hiç bir şey olmamış gibi davranirdim ama o fark etmeden gözlemlemeye devam ederdim . Bunu ben affedersem midem geniş mı vs diye düşünecek bişey değil bence ama evet çok rahatsız edici irite edici
Eşinizin davranışı çirkin ama kendinizi bu kadar huzursuz etmeyin valla beni de şimdi taşlarlar ama valla internette dolanırken bazı profiller görüyorum ben de bakıyorum . Zaten rahatsız olduğunuzu iletmissinjz inşallah doğru anlamıştır eşinizde .eğer bu durumu ilerletirse o zaman tepkinizi biraz daha arttirirsiniz Allah daha fazlasını yaşatmasın yuvaniza huzur mutluluk anlayış versinGüzel yorumunuz için teşekkürler evet aslında ilk defa böyle bir sorun oldu genel olarak aramız iyi ama sadece kendimi belirtiğiniz gibi çok rahatsız edici hissediyorum
Okursan anlarsin.. bi konuyuda ciddiye alin.
İ
İşin dalgasındasınız yani hayy allah![]()