• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Midesiz mi oluyum ?

Siz izliyorsunuz diye bu yanlış olmaktan çıkmıyor ki sizde terbiyesiz olmuş oluyorsunuz çok büyük bişey değilsiniz ki siz izliyorsunuz diye o doğru bişey olsun 😂😂 çok güldüm

Siz çok büyük bişey misiniz peki sizin yanlış dediğiniz yanlış oluyor?

Siz çok büyük bişey misiniz peki sizin söylediğiniz yanlış oluyor?
Ben büyük bişeyim demedim sonuçta doğru ve yanlış şeyler bellidir kendinize göre yorumlamayın siz yapıyorsunuz diye yanlışlar doğru olmuyor yine yanlıştır diyorum

Dine göre yanlış arkadaşım Allah harama bakmayın diyor bunu bilmiyor olamazsınız heralde

Ama burda dini yorum yapmak yasak. Herkes müslüman değil, herkes dindar değil, herkes sizin inandığınıza inanmıyor. Sizin görüşünüze ve yaşayışınıza göre yanlış olabilir, başkalarına göre yanlış değildir.

Ama burda dini yorum yapmak yasak. Herkes müslüman değil, herkes dindar değil, herkes sizin inandığınıza inanmıyor. Sizin görüşünüze ve yaşayışınıza göre yanlış olabilir, başkalarına göre yanlış değildir.
Nerde yazıyor yasak olduğu. Peki siz müslümab değilmisiniz

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum aslında çok uzun zamandır ara ara girip takip ettiğim bir platform ama anca üye olabildim. Ben dun gece esimin telefonunda dış ülke alışveriş sitesine ait bir uygulamada iki tane iç çamaşırlı açık bayan fotosunu baktığını gördüm ve onunla yüzleştim biran da şeytana uydum dedi tövbe etmiş. Ama ben ağlamaktan helak oldum. Bir çoğunuz aman ne var. bunda diyecek belki ama ben sindiremiyorum sizce uzatmakta haksızmıyım.?

Yahu ne var bunda sanki siz bu adamlar hiç bakmıyorlar mı sanıyorsunuz sizin yanınızda değilken. Neden bu baskıcılık? Böyle yaparak karşınızdaki kimse onu kendinizden uzaklaştırabileceğinizin farkında mısınız ? Bence tamamen haksızsınız... Bir de yüzleştim diyorsunuz . Adam uygulamadan büyük ihtimal reklam olarak çıkan iki resme baktı diye olay çıkartmışsınız. Helal olsun ...

Yahu başka bişeye bakarken çıkmıştır denk gelmiştir, değişik görmüştür. Dikkatini çeken bişey olmuştur. Renk, tip vs. bakmıştır. Çıldırasıya sinirlenmeye gerek yok.
Tövbe de etmiş zaten:işsiz:

Back
X