- 18 Ekim 2018
- 35
- 12
- 18
- 31
Hahahcevap verme giderböyle tipler yüzünden sokakta kocaları açık bilekten bile tahrik oluyo.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahcevap verme giderböyle tipler yüzünden sokakta kocaları açık bilekten bile tahrik oluyo.
Siz izliyorsunuz diye bu yanlış olmaktan çıkmıyor ki sizde terbiyesiz olmuş oluyorsunuz çok büyük bişey değilsiniz ki siz izliyorsunuz diye o doğru bişey olsunçok güldüm
Ben büyük bişeyim demedim sonuçta doğru ve yanlış şeyler bellidir kendinize göre yorumlamayın siz yapıyorsunuz diye yanlışlar doğru olmuyor yine yanlıştır diyorumSiz çok büyük bişey misiniz peki sizin söylediğiniz yanlış oluyor?
ooo ahiretten haber gelmiş sana galiba Allah atmış haberim yok.Hahahsen öyle san Allah’ın dergahından attığı kadın huzuru veren Allah elhamdulillah. Sizinki geçici bak benden demesi
![]()
Kime göre yanlış neye göre yanlış?Ben büyük bişeyim demedim sonuçta doğru ve yanlış şeyler bellidir kendinize göre yorumlamayın siz yapıyorsunuz diye yanlışlar doğru olmuyor yine yanlıştır diyorum
Dine göre yanlış arkadaşım Allah harama bakmayın diyor bunu bilmiyor olamazsınız heraldeKime göre yanlış neye göre yanlış?
Dine göre yanlış arkadaşım Allah harama bakmayın diyor bunu bilmiyor olamazsınız heralde
Allah atınca sana haber mi verecekooo ahiretten haber gelmiş sana galiba Allah atmış haberim yok.
Nerde yazıyor yasak olduğu. Peki siz müslümab değilmisinizAma burda dini yorum yapmak yasak. Herkes müslüman değil, herkes dindar değil, herkes sizin inandığınıza inanmıyor. Sizin görüşünüze ve yaşayışınıza göre yanlış olabilir, başkalarına göre yanlış değildir.
Nerde yazıyor yasak olduğu. Peki siz müslümab değilmisiniz
HAyır baktım öyle bi kural Yok ama doğruyu öğrenmiş oldunuz iyi günlerBdv bölüm kuralları kısmında olması gerek.
Sizin dini inanışınız beni ilgilendirmediği gibi benimki de sizi ilgilendirmez. No comment.
HAyır baktım öyle bi kural Yok ama doğruyu öğrenmiş oldunuz iyi günler
Çok ta Önemli değilBu sebeple ceza alacaksınız muhtemelen. O zaman öğrenirsiniz. Size de iyi günler.
HAyır baktım öyle bi kural Yok ama doğruyu öğrenmiş oldunuz iyi günler
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum aslında çok uzun zamandır ara ara girip takip ettiğim bir platform ama anca üye olabildim. Ben dun gece esimin telefonunda dış ülke alışveriş sitesine ait bir uygulamada iki tane iç çamaşırlı açık bayan fotosunu baktığını gördüm ve onunla yüzleştim biran da şeytana uydum dedi tövbe etmiş. Ama ben ağlamaktan helak oldum. Bir çoğunuz aman ne var. bunda diyecek belki ama ben sindiremiyorum sizce uzatmakta haksızmıyım.?