• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler midye börek( resimli)

deryaoka

uğur böceğim <3 kelebek
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
1.289
51
83
Sivas

Eklentiler

• $2013-08-31 15.16.47.webp
    $2013-08-31 15.16.47.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 136
  • $2013-08-31 15.36.49.webp
    $2013-08-31 15.36.49.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 145
  • $2013-08-31 15.38.01.webp
    $2013-08-31 15.38.01.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 125
  • $cats (2).webp
    $cats (2).webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 139
  • $cats (3).webp
    $cats (3).webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 126
  • $cats.webp
    $cats.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 128
  • $cats.webp
    $cats.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 140
  • $cats.webp
    $cats.webp
    28 KB · Görüntüleme: 144
Son düzenleme:
:D 7 yıldır hergün mutfaktayım mecburen :D aç kalmazsnnız başla yapmaya ufaktan yardımcı olabilcem bişe olursa yazarım

çok geç kaldım çooook.. ben diyorum bir gün senin annende yeriz bir gün bizimkilerde yeriz mutfak masrafımızda olmaz :1:

mmm ne kadarda lezzetli duruyolar onlar öylee:16:

valla canım herkez senin gibi böyle ayrıntılı ayrıntılı resimle anlatsa,yemek yapmayı sanırım çözerdim ben ..
çok sağoL ,iyiki paylaşmışsın resimli:54:

yarın deneyeceğim inşallahhh .. düğüne 8 ay kaldı benim mutfağa uğradığım yok .. evlendiğimizde aç kalacağız bu gidişle :51:

bende aynen kardeş bende:31:
mutfak denince içim bir başka oluyo artık.. ne yerin,ne ederiz nasipse hiç bilmem benimde mutfağa uğradığım yok:31:

valla canım herkez senin gibi böyle ayrıntılı ayrıntılı resimle anlatsa,yemek yapmayı sanırım çözerdim ben ..

:D beğenmene sevindimm cnmm :D başladım artık resimli yapıp atıcam hergün ne yaparsam :D sizde ordan bakıp denersiniz istediklerinizi :D yada merak ettin yemek falan varsa :D onuda çekerim:16::16::16:

bende aynen kardeş bende:31:
mutfak denince içim bir başka oluyo artık.. ne yerin,ne ederiz nasipse hiç bilmem benimde mutfağa uğradığım yok:31:

ben şimdiden nişanlımı uyarıyorum diyorum mutfağa gir bişeyler yapmayı öğren bana kalırsan işin zor :1:

ben şimdiden nişanlımı uyarıyorum diyorum mutfağa gir bişeyler yapmayı öğren bana kalırsan işin zor :1:

:D ben nişanlıma köfte pilav makarna sulu köfte falan yapmayı öğrettim :D ilerde lazım olur sende iyi demişsin valla :D bu bahaneyle arada oda yapar

şimdi tamam diyolar kuzu kuzu ama ilerde yumruğu masaya vurunca:41::1:
ben nasipse akşamdan akşama yapıcam yemek,gündüz işte olucak inşallah ama bakalım.. o bile zor geliyo bana, cunki ne kadar yemek denesem çöpe gidiyor nerdeyse:31:o yüzden hiç hhevesim kalmadı

ben nasipse akşamdan akşama yapıcam yemek,gündüz işte olucak inşallah ama bakalım.. o bile zor geliyo bana, cunki ne kadar yemek denesem çöpe gidiyor nerdeyse:31:o yüzden hiç hhevesim kalmadı

pes etme canım ne güzel denemelere başladın ben onu bile yapmıyorum..1 . de kötü 2. de kötü olur sonra düzelir.. hevesin kaçmasın :34:

ilk zamanlar benim yaptıklarımı köpekler kediler yedi hep pilavlar kekler :50::50::50: artık evdekiler nolur yapma 1 torba şeker bitirdin:19: :1:bile dediler :D bence hevesin kaçmasın denemeye devam et

fırına mı attını yoksa kızarttınız mı ayrıca kalan sosu naaptınız ,çok guzel görunuyor. elınıze saglık

fırına mı attını yoksa kızarttınız mı ayrıca kalan sosu naaptınız ,çok guzel görunuyor. elınıze saglık

fırında pişirdimm sos kalmadı gibi çok çok az kaldıı üzerinede sürmüştüm çünkü teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
kalan sos derkenn hazırladım sosu naptığımı mı sordunuz ? yufkalara sürüyoruz onu

Back
X