Midye yedim :(

tsk ederim hemsireymissin baya rahatlatti yorumun beni. daha ogreneli cok kisa bi zaman oldu ama ilk andan itibaren dikkat etmeye basladim yarin doktor randevum var ayrintili olarak ogrenicem artik okuduklarm korkuttu biraz beni bilmiyorumkismile midyeye acayip duskunum gordugum yerde kacicam artik bi de hamileleik nedeniyle iyice istegm artar diye endiseleniyorm kendimi tutcam artik yacak bisey yok...a.s

ne güzel anlatmışsınız yemedim hiç hayatımda midye, canım çekti valla

cok sey kacirmissin ya hamilesin sanirim simdilik hic bulasma zaten bagmli olabilirsin a.s

midyenin ne gibi sakıncası olur neseki çok sevmiyorum yediğim zamanda etini çıkarıp yiyorum sade pilav gibi =))))

canim icinde civa tutuyomus civada bebegin beyin gelisimi icin baya zararli bi element.. icini cikarilir mi yaa asil tadi orda ziyan etme midyecikleri :roflol:

valla nasil yedin bilmiyorum ama midyede benim olmazsa olmazlarim var limon kesin olmali sicak midye olmali icinin pilavi duzgun yapilmis hafif acili olmali buyuk olmali yine de sevmiyosan eger damak tadi tabi ama kotu midyeye denk gelmis de olabilrsin

fazlasi pek onerilmiyor ama fazlasi. 20 tane fazlaya giriyor mu bilmiyorum.

valla benim icin fazlanin siniri yok diyebilirim esimde ole otururken midyeci gecti iyi olayabilir diye 20 ser aldik sonra yolunu gozledik tabi ama gecmedi benim icin bi ust sinir yok ama hamileleikte 20 fazla sayilabilir sanirim bilmiyorumkismile

evet hamileyim canım.valla bulaşmamda imkansız zaten burada midye yok:sm_confused:

valla denefcim ilk senden duydum zararlı olduğunu ve çok şaşırdım şimdi hiç abartısız anlatayım hamileydim eşimle şileye gittik sahilde gördüm ve bayılırım midyeye eşime dedim bana midye alırmısın yanınada 2 tane bütün limon o midyelerin üstüne doldurdum ekşiyi aman yarabbi nasıl lezzetli anlatamam midyeleri yedim afiyetle bide görgüsüzlük bu ya ekşi diye kabuklarınıda yaladım eşim dediki kabuklarını yeme sakın midene oturur diye espri yaptı mübarek ramazan eşim oruçlu ama dayanamadım napıyım valla o kdr çok tükettimki hamilelikte kızım 4 kiloya yakın tosun gibi doğdu 37 haftalık ama enfeksiyondan kaybettim bunun midyeyle hçbr alakası yok bu arada içini rahat tut

ayy canim once guldurdun beni kabuklarini yaladm fln msjn sonunda da uzdun bebegine cok uzuldum allah sabir versin... ben de asiri duskunum midyeye ole sagdan soldan duymustum bugun bi an hatrladm arastrdim her yerde zararli oldugu yaziyodu panik yaptim ins bisey olmaz :Saruboceq:

bende gecen sene arkadasimdan duymustum...hamileydi doktor yememeye calis demis..
bende hamile kaldim canim ogunden beri midye istiyo ki izmirliyiz tepsiyi kapatiriz biz midye alirken:gitme:
napalim dayancas artik bi doguralim yeriz bol bol acisini cikaririz:umursamaz:

çatladım patladım doktorumu aradım bugün... helede burda yazılanları okuduktan sonra iyice delirdim.. sevgili doktorcuğum abartmayın bu kadar ölümcül bişey değil bu illede istiyosan al bikaç tane ye dedi. Şu anda Antalyadayım.... Hadi bakalım midye aramayaaa

ben de doktoruma sordum canim 2-3 tane cok sk olmamakla beraber yiyebilirsin dedi ama ben 20 yemistm ondan panik yaptm neyse ki bi problem yok simdilik hersey iyi. 2-3 de yemem ben ya disimin kovuguna yetmez sole bi oturusta 30 u fln asmadan doyamam yaninda da souk kopuklu bi biraa uff kendime iskence ediyorum resmen ama hic bulasmicam 2-3 derim 30 40 olur o ben kendimi biliyom boshayallersmile

sen tehlikelisin valla:))) aman o zaman hiç bulaşma sen.. Yalnız ben senin bu hissettiklerini daha cok kalamar-rakı için hissediyorum:)))))))

sen tehlikelisin valla:))) aman o zaman hiç bulaşma sen.. Yalnız ben senin bu hissettiklerini daha cok kalamar-rakı için hissediyorum:)))))))

sorma ya bi de benm hamile olmadgm zaman bile krizlerim fln gelir raki ve kalamarr tava cok kotusuuuunnnn bana bunu yapmaaa lmaz: bide yaninda bol limonlu coban salata fava vee deniz borulcesii fasilsiz da olmaz ama bi de bole kafa dengi 2-3 arkadass ohhh miss ya tutmayin beni gidiyom

biz yazışmayalım senle hiç yoksa bu hamilelik bitmez:))))))))))))))

Kızlar ya bende bu aksam midye yedim ama 3 tanecik naapim cok canm çekti Bişey olmaz dimi sonuçta abartmadım kii

Kızlar ya bende bu aksam midye yedim ama 3 tanecik naapim cok canm çekti Bişey olmaz dimi sonuçta abartmadım kii

Ben de 20. haftalarda yemiştim 3-4 tane.Aşırıya kaçmadıkça hiçbirşey olmaz merak etme.Canı çekiyor insanın.Millet yanımda yerken duramazdım

Ben de 20. haftalarda yemiştim 3-4 tane.Aşırıya kaçmadıkça hiçbirşey olmaz merak etme.Canı çekiyor insanın.Millet yanımda yerken duramazdım

:) evet aynen benimde öyle oldu onlar bir sürü yerken ben 3 tanecik yedim bnm de 10. Haftam :) ii ya sevindim böyle vicdanen rahatsız olmuştum :)

midyeye ve kalamara bayılırım,
için rahat olsun,her midyede aynı tehlike yok diye duymuştum,
pis denizden çıkartılırsa sanırım tehlikeli oluyor.
birdahaki sefere okadar yemessin,
ayrıca etrafımızdaki herşey zararlı, ne kadar dikkat etsekte kaçışımız olmuyor.
Allah korusun bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…