hemen paniğe kapılma canım sürekli yemediğin bir şey.sadece bir kez yemişsin daha bebeğin vücudunda ters etki yapacak kadar birikmemiştir bile önemli olan bebeği aynı etkiye sürekli maruz bırakmamak.zararlı bileşikleri vücuttan atan bileşikler vitaminler var A ,,C,E,ÇİNKO GİBİ bunları çok tüket ki toksit maddeler vücutta kalmasın.çaresiz hiç bir şey yok.rahat ol.
ne güzel anlatmışsınız yemedim hiç hayatımda midye, canım çekti valla
midyenin ne gibi sakıncası olur neseki çok sevmiyorum yediğim zamanda etini çıkarıp yiyorum sade pilav gibi =))))
birsey olmaz insallah..
buraya yazmamin sebebi cok acaip bi sekilde midyeseverleri bir arada gormem.
ben de sasiriyorum inanin nasil bayila bayila löp löp yiyorsunuz kizlar yaa :bbo:
ben hatir icin yemis bulundum 1 kere. o da o oldu bi daha asla :1no2: bogazimdan gecmedi bile yaa hayret dogrusu zevler ne kadar farkli olabiliyor degil mi fisfisfis
fazlasi pek onerilmiyor ama fazlasi. 20 tane fazlaya giriyor mu bilmiyorum.
cok sey kacirmissin ya hamilesin sanirim simdilik hic bulasma zaten bagmli olabilirsin a.s
canim icinde civa tutuyomus civada bebegin beyin gelisimi icin baya zararli bi element.. icini cikarilir mi yaa asil tadi orda ziyan etme midyecikleri :roflol:
valla nasil yedin bilmiyorum ama midyede benim olmazsa olmazlarim var limon kesin olmali sicak midye olmali icinin pilavi duzgun yapilmis hafif acili olmali buyuk olmali yine de sevmiyosan eger damak tadi tabi ama kotu midyeye denk gelmis de olabilrsin
valla benim icin fazlanin siniri yok diyebilirim esimde ole otururken midyeci gecti iyi olayabilir diye 20 ser aldik sonra yolunu gozledik tabi ama gecmedi benim icin bi ust sinir yok ama hamileleikte 20 fazla sayilabilir sanirim bilmiyorumkismile
evet hamileyim canım.valla bulaşmamda imkansız zaten burada midye yok:sm_confused:
ben de malatya ya tasinmaya karar verdimm :roflol:
valla denefcim ilk senden duydum zararlı olduğunu ve çok şaşırdım şimdi hiç abartısız anlatayım hamileydim eşimle şileye gittik sahilde gördüm ve bayılırım midyeye eşime dedim bana midye alırmısın yanınada 2 tane bütün limon o midyelerin üstüne doldurdum ekşiyi aman yarabbi nasıl lezzetli anlatamam midyeleri yedim afiyetle bide görgüsüzlük bu ya ekşi diye kabuklarınıda yaladım eşim dediki kabuklarını yeme sakın midene oturur diye espri yaptı mübarek ramazan eşim oruçlu ama dayanamadım napıyım valla o kdr çok tükettimki hamilelikte kızım 4 kiloya yakın tosun gibi doğdu 37 haftalık ama enfeksiyondan kaybettim bunun midyeyle hçbr alakası yok bu arada içini rahat tut
ben de doktoruma sordum canim 2-3 tane cok sk olmamakla beraber yiyebilirsin dedi ama ben 20 yemistm ondan panik yaptm neyse ki bi problem yok simdilik hersey iyi. 2-3 de yemem ben ya disimin kovuguna yetmez sole bi oturusta 30 u fln asmadan doyamam yaninda da souk kopuklu bi biraa uff kendime iskence ediyorum resmen ama hic bulasmicam 2-3 derim 30 40 olur o ben kendimi biliyom boshayallersmile
sen tehlikelisin valla:))) aman o zaman hiç bulaşma sen.. Yalnız ben senin bu hissettiklerini daha cok kalamar-rakı için hissediyorum:)))))))
sorma ya bi de benm hamile olmadgm zaman bile krizlerim fln gelir raki ve kalamarr tava cok kotusuuuunnnn bana bunu yapmaaalmaz: bide yaninda bol limonlu coban salata fava vee deniz borulcesii fasilsiz da olmaz ama bi de bole kafa dengi 2-3 arkadass ohhh miss ya tutmayin beni gidiyom
biz yazışmayalım senle hiç yoksa bu hamilelik bitmez:))))))))))))))
Kızlar ya bende bu aksam midye yedim ama 3 tanecik naapim cok canm çektiBişey olmaz dimi sonuçta abartmadım kii
Ben de 20. haftalarda yemiştim 3-4 tane.Aşırıya kaçmadıkça hiçbirşey olmaz merak etme.Canı çekiyor insanın.Millet yanımda yerken duramazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?