• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miğde yanması

ay parla

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
314
93
13
39
Arkadaşlar hamilelikte miğde yanması için önerebileceğiniz birşey varmı hiç bir şey fayda etmedi

Doğuracağım güne kadar çektim. Gaviscon alıyordum daha çok yanıyordu. Günde 4 soda içtiğim günler oluyordu. Sonuç olarak doğurduğum gün bitti sabredin
Ah canım benim günde 4/5 âdet soda içtiğim oluyor nafile hazır süt iç dediler oda olmadı demen gibi doğuracağım güne kadar gidicek zannedersem şunun sırasında iki ayım kaldı ☺️

Doğuracağım güne kadar çektim. Gaviscon alıyordum daha çok yanıyordu. Günde 4 soda içtiğim günler oluyordu. Sonuç olarak doğurduğum gün bitti sabredin
Bunu yazmaya geldim ne yapsam nafile.. İlk gebeligimde denemediğim şey kalmadı ama geçmedi. Uyutmayacak düzeydeydi Bu gebelikte de başladı çaresizce gaviscon muadili birsey aldım ama ı ıh ajsjf olmuyor..

Bunu yazmaya geldim ne yapsam nafile.. İlk gebeligimde denemediğim şey kalmadı ama geçmedi. Uyutmayacak düzeydeydi Bu gebelikte de başladı çaresizce gaviscon muadili birsey aldım ama ı ıh ajsjf olmuyor..
Aynı bende öyleyim canım bide üstelik bulantıya çeviriyor diğer gebeliklerimde de oldu ama bu derece değildi çok zorluyor

Aynı bende öyleyim canım bide üstelik bulantıya çeviriyor diğer gebeliklerimde de oldu ama bu derece değildi çok zorluyor
Allah kolaylık versin benimde böyle midem ağzıma çıkıyor iniyor resmen sonra ful yanma kusabilen biride değilim bulanıyor bulanıyor içimde kalıyor herşey. Ancak doğurunca bitecek galiba

Back
X