Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bir kaşık tahin kaç haftalıksın şuanArkadaşlar hamilelikte miğde yanması için önerebileceğiniz birşey varmı hiç bir şey fayda etmedi
Doğuracağım güne kadar çektim. Gaviscon alıyordum daha çok yanıyordu. Günde 4 soda içtiğim günler oluyordu. Sonuç olarak doğurduğum gün bitti sabredinArkadaşlar hamilelikte miğde yanması için önerebileceğiniz birşey varmı hiç bir şey fayda etmedi
Ah canım benim günde 4/5 âdet soda içtiğim oluyor nafile hazır süt iç dediler oda olmadı demen gibi doğuracağım güne kadar gidicek zannedersem şunun sırasında iki ayım kaldıDoğuracağım güne kadar çektim. Gaviscon alıyordum daha çok yanıyordu. Günde 4 soda içtiğim günler oluyordu. Sonuç olarak doğurduğum gün bitti sabredin
Sütü denedim fayda etmedi 30 haftaya giricem birkaç güne nasipse tahin denemedim hiçCanım bir kaşık tahin kaç haftalıksın şuan
Ya da süt diyorlar genelde
Bunu yazmaya geldim ne yapsam nafile.. İlk gebeligimde denemediğim şey kalmadı ama geçmedi. Uyutmayacak düzeydeydi Bu gebelikte de başladı çaresizce gaviscon muadili birsey aldım ama ı ıh ajsjf olmuyor..Doğuracağım güne kadar çektim. Gaviscon alıyordum daha çok yanıyordu. Günde 4 soda içtiğim günler oluyordu. Sonuç olarak doğurduğum gün bitti sabredin
Aynı bende öyleyim canım bide üstelik bulantıya çeviriyor diğer gebeliklerimde de oldu ama bu derece değildi çok zorluyorBunu yazmaya geldim ne yapsam nafile.. İlk gebeligimde denemediğim şey kalmadı ama geçmedi. Uyutmayacak düzeydeydi Bu gebelikte de başladı çaresizce gaviscon muadili birsey aldım ama ı ıh ajsjf olmuyor..
Allah kolaylık versin benimde böyle midem ağzıma çıkıyor iniyor resmen sonra ful yanma kusabilen biride değilim bulanıyor bulanıyor içimde kalıyor herşey. Ancak doğurunca bitecek galibaAynı bende öyleyim canım bide üstelik bulantıya çeviriyor diğer gebeliklerimde de oldu ama bu derece değildi çok zorluyor
Bencede öyle olacak ne yapalım sabır edicez sonuç güzel olacak Allah'ın izniyleAllah kolaylık versin benimde böyle midem ağzıma çıkıyor iniyor resmen sonra ful yanma kusabilen biride değilim bulanıyor bulanıyor içimde kalıyor herşey. Ancak doğurunca bitecek galiba
Amin canım inşallahBencede öyle olacak ne yapalım sabır edicez sonuç güzel olacak Allah'ın izniyle![]()
LeblebiArkadaşlar hamilelikte miğde yanması için önerebileceğiniz birşey varmı hiç bir şey fayda etmedi