Migdem çok kötü hamileyim ne oluyor anlamadim

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
Aksam bi anda karnima agri girdi lavobaya gittim biraz gecti gibi oldu
Sonra karnim cok sis olmaya basladi otururken sislikten sıkısıyodu karnim biraz uzandim gecer diye gecmedi bikac kez lavobaya gittim sanirim ishalde olmusum ama suanda daha kötülesti uyumaya calisayim dedim uyuyamiyorum migdem bulaniyo karnim sanciyo kusacak gbi oluyorum agri cekiyorum neden boyle oldu anlamdm napmaliyim esimi kaldirmak istemedim bebegimde uyuyo bu arada 18 haftalik hamileyim biraz daha dayanmazsam sanirim acile gitmek zorunda kalacagim hamileliklemi ilgli acaba

Aksam bi anda karnima agri girdi lavobaya gittim biraz gecti gibi oldu
Sonra karnim cok sis olmaya basladi otururken sislikten sıkısıyodu karnim biraz uzandim gecer diye gecmedi bikac kez lavobaya gittim sanirim ishalde olmusum ama suanda daha kötülesti uyumaya calisayim dedim uyuyamiyorum migdem bulaniyo karnim sanciyo kusacak gbi oluyorum agri cekiyorum neden boyle oldu anlamdm napmaliyim esimi kaldirmak istemedim bebegimde uyuyo bu arada 18 haftalik hamileyim biraz daha dayanmazsam sanirim acile gitmek zorunda kalacagim hamileliklemi ilgli acaba

geçmiş olsun canım.
hiç bişey diyemicem bence olmadı acile git hamileymişsinde..
senin 3.bebekmi?

Kizlar tsk ederm cvplariniz icin smdi basit biseyse diye herkesi kaldrmak istemedim bisey dokundu sanirim istifra ettim rahatladim biraz haff bi agri kaldi oda gecer smdi insllah

allah bağışlasın inş canım.
avatarda 2tane bebe olunca ondan sordum: )
aman hamilesin dikkatli ol, sıkıntın acillik olursa sakın ihmal etme git acile.:KK15:
Buyuk olan kardesim cnm :) bebis benm :) sagl cnm darisi isteyenlerin basina insllah smdi iyiyim allaha skur kotu olursam.gderm cnm tskrlerr

X