Migren için akupunktur

Gulendamm621

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
74
6
34
Bugun migren ıcin akupunktur tedavisine başladik Mehmet Akgünle sonuclari burdan yazacağim :)

Canım ilk seansta agrim kesildi her agrim oldugunda gidicem cok rahatladım faydali kesinlikle

senin adına sevindim Gulendamm621. Geçmiş olsun. Darısı başımıza.
Peki toplam kaç seans gitmek gerekiyor?

Canım ortalama 10 seans sürüyor ben çok 1 hafta arayla çok rahatladım cidden migren çok büyük sorun düşünürsen öneride bulunabilirim ciddiyetine göre değişiyor tabiiki tedavi ben devam ettircem ama biraz süre geçsin istiyorum

Su qg
Canım ortalama 10 seans sürüyor ben çok 1 hafta arayla çok rahatladım cidden migren çok büyük sorun düşünürsen öneride bulunabilirim ciddiyetine göre değişiyor tabiiki tedavi ben devam ettircem ama biraz süre geçsin istiyorum
Su agridan kurtulmak icin akupunkturu da deneyecegim. Sen nerde yaptiriyosun?

Akupunktur ile çok benzeyen bir method kuru iğneleme.
Akupunktur da eminim çok faydalı olacaktır ama olur da işe yaramazsa kuru iğnelemeyi denemeni öneririm.
Ben çevremde migreni olan tüm yakınlarıma uyguladım hepsinin migreni geçti atakları olmuyor artık.

3 seans yaptırdım 1 seans ara verdm şdün 4. seansımı yaptırdım hiç migren atağım olmadı 10 seansta sonuçlanıyorda benmki çok ileriydi ataklarıma naptıysam fayda etmemişti şuan durdu.
Insallah bi daha hic atak yasamazsin. Benim de her gun agrim oluyordu. Ben de 3. seansi tamamladim. Yarin 4.seansim olacak.masallah diyeyim durdu 3ten sonra. Ama sanki her an agirdi agriyacak gibi gozumde bir rahatsizlik var.sende de oyle oluyor mu?

Insallah bi daha hic atak yasamazsin. Benim de her gun agrim oluyordu. Ben de 3. seansi tamamladim. Yarin 4.seansim olacak.masallah diyeyim durdu 3ten sonra. Ama sanki her an agirdi agriyacak gibi gozumde bir rahatsizlik var.sende de oyle oluyor mu?

Allah Allah bende yok şükürler olsun :)

Ben de migrene karşı akupunktura başlıyorum artık. Yıllardır şu ağrılardan çektiklerim yetti. Bana şans dileyin kızlar. Sizler hep fayda görmüşsünüz, benim de ağrılarım azalır artık. Yani tamamen kurtulmayı bie hayal edemiyorum, çekilebilir bir düzeye gelse bile razıyım.

X