Merhaba arkadaşlar. Ben 6 haftalık migren hastası bir anne adayıyım. Hamile kalmadan önce, hemen hemen gün aşırı avmigran ilacı almam gerekirdi ve başka hiç birşey fayda sağlamazdı. Ama tam bir SİHİRLİ FORMÜL öğrendim ve migren hastalarının, hamilelikleri süresince kullanabilecekleri, 'bence en değerli' bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum. Başınız ağrımaya başladığında , 6 tane makyaj temizleme pamuğu alıyorsunuz ve 3 tanesini bir tülbentin üzerine koyuyorsunuz ( tülbenti sonra başınızın etrafına saracaksınız ve sararken pamukların bir tanesi başınızın ortasına, diğer ikisi de şakakların üzerine denk gelecek şekilde yerleştirmelisiniz) . Sonra pamukların ortasına birer çay kaşığı karabiber koyun ve üzerlerine birer tane daha makyaj pamuğunu yerleştirin (tost gibi). Sonra tost yaptığınız pamukları kolonya ile iyice ıslatın ve tülbenti başınıza sarın. Bir yanma hissi oluşacak. Bu his geçene kadar tülbenti başınızda tutun , yanma bitince çıkartın. Bu kadar. Hissettiğiniz rahatlamaya inanamayacaksınız. Önemli bir ayrıntı; bazen kolonyayı fazla kaçırırsanız deriniz tahriş olabiliyor. Bu ayarı da deneyerek bulmanız gerekiyor. Sevgiler.