Erkek İnfertilitesi Mikrocerrahi varikosel ameliyatı için Dr. Levent Türk 'ü tanıyan var mı ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

semragur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
5
1
6
İstanbul
Herkese iyi akşamlar. eşim varikosel ameliyatı olacak. mikrocerrahi ameliyatı araştırdık sorduk soruşturduk. İstanbul' da Operatör doktor Levent Türk var. Nasıl bir doktor kendisi ?. Onun hakkında baya olumlu şeyler duyduk. Genç bir doktor.Bu işte iyiymiş diyolar. ne dersiniz? Bir de Teoman Kadıoğlu nu duyduk .

Canım . Benim eşim Dr. Levent beye varikoselden ameliyat oldu.Senin gibi biz de araştırarak bulduk. Biz çok memnun kaldık. Tüp bebek yapmak üzereyken son bir umut bu doktora gittik.Şimdi 5 aylık hamileyim .Hala inanamıyoruz. Allaha şükürler olsun.Maddi olarak ta sizi zorlamaz. kibar nazik biri.Bir de Abdurrahman bey var onu da bir araştır istersen

Ne güzel canım .Senin adına çok sevindim. Darısı benim başıma o zaman .Levent beye olucak benim eşim ameliyatı.İnternette kendisi hakkında çok iyi şeyler yazılmış. Allah hepimize evlat nasip etsin.

Biz de Huzur Hastanesinde iken ona gitmiştik. Bayağı çok hastası vardı telefonu hiçç susmuyordu .Eşimde sonradan öğrendim ki varikosel değilmiş. Halbuki önceki 2 yerde ameliyat demişlerdi.Gereksiz yere ameliyattan kurtulduk.Elle muayene etti ve dürüstçe varikosel yok dedi. Şu anda önerdiği ilaçları kullanıyor eşim. Sperm hareketınde belirgin artış oldu. Eşim de hareketlendi :))

Levent hocayı tavsiye ederim ben de .Biz de ona tedavi olduk. Yüzümüz güldü .Teoman Kadıoğlu hocaya paramız yetişmedi :)Ama Levent bey de çok başarılı.Ameliyat olsun diğer konular olsun. Emre Bakırcıoğlu ,Levent Türk , bir de Teoman hoca .bu mikrocerrahi konusunda kendisini yetiştirmiş insanlar.

Bir meslektaşımın böyle ucuz yollu reklam yapmasına ne kadar üzülüyorsam, bir doktorun da kendini bu duruma düşürmesine o kadar üzülüyorum, yazık.

Bir meslektaşımın böyle ucuz yollu reklam yapmasına ne kadar üzülüyorsam, bir doktorun da kendini bu duruma düşürmesine o kadar üzülüyorum, yazık.

Gül hanım merhabalar, özel mesaj yazamıyorum. Aramalar sonucunda Levent Bey'i bulduk, yazdıklarınızı okuyunca bir anlam veremedim. Ne anlatmaya çalıştınız. Teşekkür ederim.

Canım . Benim eşim Dr. Levent beye varikoselden ameliyat oldu.Senin gibi biz de araştırarak bulduk. Biz çok memnun kaldık. Tüp bebek yapmak üzereyken son bir umut bu doktora gittik.Şimdi 5 aylık hamileyim .Hala inanamıyoruz. Allaha şükürler olsun.Maddi olarak ta sizi zorlamaz. kibar nazik biri.Bir de Abdurrahman bey var onu da bir araştır istersen
Merhaba burdamısınız hala

Ne güzel canım .Senin adına çok sevindim. Darısı benim başıma o zaman .Levent beye olucak benim eşim ameliyatı.İnternette kendisi hakkında çok iyi şeyler yazılmış. Allah hepimize evlat nasip etsin.
Ameliyat oldumu esımıx

Levent hocayı tavsiye ederim ben de .Biz de ona tedavi olduk. Yüzümüz güldü .Teoman Kadıoğlu hocaya paramız yetişmedi :)Ama Levent bey de çok başarılı.Ameliyat olsun diğer konular olsun. Emre Bakırcıoğlu ,Levent Türk , bir de Teoman hoca .bu mikrocerrahi konusunda kendisini yetiştirmiş insanlar.
Merhaba ameliyatınız nasıl gectı

Back
X