Dene canım denemekten zarar gelmez hayırla sonuçlanır inşallahValla bu ay normalde gitmeyecektim şuan kararımı değiştirdiniz araştırmaya aldım randevu bide orda şansımı deneyeyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dene canım denemekten zarar gelmez hayırla sonuçlanır inşallahValla bu ay normalde gitmeyecektim şuan kararımı değiştirdiniz araştırmaya aldım randevu bide orda şansımı deneyeyim![]()
İnşAllah hepimizin hayırla sonuçlarınız buraya müjdeli haberlerde birbirimizle paylaşmak nasip olurDene canım denemekten zarar gelmez hayırla sonuçlanır inşallah
İnşallah canım inşallah hayırlı haberlerle gelirizİnşAllah hepimizin hayırla sonuçlarınız buraya müjdeli haberlerde birbirimizle paylaşmak nasip olur![]()
Eğer imkanın varsa bence araştırma git canım inşallah gebesindirde hiç gerek kalmazİnşAllah hepimizin hayırla sonuçlarınız buraya müjdeli haberlerde birbirimizle paylaşmak nasip olur![]()
Erzincan yakın bize aşkım oraya aldım bakalım randevuEğer imkanın varsa bence araştırma git canım inşallah gebesindirde hiç gerek kalmaz![]()
Allah hepimizden razı olsun canım. Allah hepimizi mutlu etsin inşallah herkes bir umut arıyor işteErzincan yakın bize aşkım oraya aldım bakalım randevusen benden daha umutlusun benim için Allah razı olsun
![]()
Canım adet olmadın İnşAllahAllah hepimizden razı olsun canım. Allah hepimizi mutlu etsin inşallah herkes bir umut arıyor işte
Yaaa benim adet günüm bugün çok ağrım var aşkım ama olmadımCanım adet olmadın İnşAllahben oldum dün
Hamilelik belirtileride aynıymış dur bakalım İnşAllah olmazsınYaaa benim adet günüm bugün çok ağrım var aşkım ama olmadımama sabaha kadar belim ve kasıklarım çok ağrıdı sanırım bende adet olucam
İnşallah canım dua et nolur ben ikimizede ediyorum inşallah seninde biranda mucizen gerçekleşirHamilelik belirtileride aynıymış dur bakalım İnşAllah olmazsın![]()
Edecem İnşAllah her zaman canım benim nasibimiz ne zaman ise o zaman olcak İnşAllah en güzelleri olcak sen merak etmeİnşallah canım dua et nolur ben ikimizede ediyorum inşallah seninde biranda mucizen gerçekleşirinsan yıkılıyor gerçekten hayelleri boşa çıkınca
Üzüldün müHamilelik belirtileride aynıymış dur bakalım İnşAllah olmazsın![]()
inşallah canımya korkuyorum testte yapmak istemiyorum negatif görmek istemiyorum olmadıysa direk adet oluyum yaniEdecem İnşAllah her zaman canım benim nasibimiz ne zaman ise o zaman olcak İnşAllah en güzelleri olcak sen merak etme![]()
Bence yap aşkım evde varsa ben düşündüm sonra direk adet olursam mazallah aklıma düşük falan gelir diye öncesinde yaptım için rahat eder çünkü aşılamadan sonra adet kanaması çok oluyor pıhtı gibi hep korkarsınÜzüldün mü
inşallah canımya korkuyorum testte yapmak istemiyorum negatif görmek istemiyorum olmadıysa direk adet oluyum yani![]()
Şuan yoldayım evdede yok canım bilmiyorum ki eğer olmazsam yarın yaparım ama kasıklarım sabaha kadar ağrıdıBence yap aşkım evde varsa ben düşündüm sonra direk adet olursam mazallah aklıma düşük falan gelir diye öncesinde yaptım için rahat eder çünkü aşılamadan sonra adet kanaması çok oluyor pıhtı gibi hep korkarsın
Eczaneden al yap aşkım artık ben negatif pozitif görmektende korkmuyorum içim rahatlıyor en azındanŞuan yoldayım evdede yok canım bilmiyorum ki eğer olmazsam yarın yaparım ama kasıklarım sabaha kadar ağrıdı![]()
Haklısın canım ama hiç yapmaya hevesim yok inan inancım yok. olmadı gibi hissediyorum içime doğmuyor yani ama eğer bugün olmazsam yarın yaparım belkide doktor günün geçerse test yap dediEczaneden al yap aşkım artık ben negatif pozitif görmektende korkmuyorum içim rahatlıyor en azından
Nasıl istersen aşkım Rabbim kolaylaştırsın İnşAllahHaklısın canım ama hiç yapmaya hevesim yok inan inancım yok. olmadı gibi hissediyorum içime doğmuyor yani ama eğer bugün olmazsam yarın yaparım belkide doktor günün geçerse test yap dedi
İnşallah kuzum sana haber ederimNasıl istersen aşkım Rabbim kolaylaştırsın İnşAllah![]()
Canımben test almaya geldim sence şimdi yapsam çıkar mı bu idrarlaİnşallah kuzum sana haber ederim![]()
Kaçıncı gün aşkım şuanCanımben test almaya geldim sence şimdi yapsam çıkar mı bu idrarla