Mikroçip aşılama yaptıranlar?

İnşallah canım dua et nolur ben ikimizede ediyorum inşallah seninde biranda mucizen gerçekleşir 😍😞 insan yıkılıyor gerçekten hayelleri boşa çıkınca
Edecem İnşAllah her zaman canım benim nasibimiz ne zaman ise o zaman olcak İnşAllah en güzelleri olcak sen merak etme 😘

Hamilelik belirtileride aynıymış dur bakalım İnşAllah olmazsın 😘
Üzüldün mü😞
Edecem İnşAllah her zaman canım benim nasibimiz ne zaman ise o zaman olcak İnşAllah en güzelleri olcak sen merak etme 😘
inşallah canımya korkuyorum testte yapmak istemiyorum negatif görmek istemiyorum olmadıysa direk adet oluyum yani😞

Üzüldün mü😞

inşallah canımya korkuyorum testte yapmak istemiyorum negatif görmek istemiyorum olmadıysa direk adet oluyum yani😞
Bence yap aşkım evde varsa ben düşündüm sonra direk adet olursam mazallah aklıma düşük falan gelir diye öncesinde yaptım için rahat eder çünkü aşılamadan sonra adet kanaması çok oluyor pıhtı gibi hep korkarsın

Bence yap aşkım evde varsa ben düşündüm sonra direk adet olursam mazallah aklıma düşük falan gelir diye öncesinde yaptım için rahat eder çünkü aşılamadan sonra adet kanaması çok oluyor pıhtı gibi hep korkarsın
Şuan yoldayım evdede yok canım bilmiyorum ki eğer olmazsam yarın yaparım ama kasıklarım sabaha kadar ağrıdı😞

Eczaneden al yap aşkım artık ben negatif pozitif görmektende korkmuyorum içim rahatlıyor en azından
Haklısın canım ama hiç yapmaya hevesim yok inan inancım yok. olmadı gibi hissediyorum içime doğmuyor yani ama eğer bugün olmazsam yarın yaparım belkide doktor günün geçerse test yap dedi

Back
X