• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mikroçip aşılama yöntemni ile hamile kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kelebek6110

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
14
8
6
35
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.11 martta mikroçip ile aşılama yaptırdım. Heyecanla sonucu bekliyorum. Bu süreçteki deneyimli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.11 martta mikroçip ile aşılama yaptırdım. Heyecanla sonucu bekliyorum. Bu süreçteki deneyimli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var
Merhaba canım. Inşallah beklediğin güzel sonucu alirsin. Ben 3 kere asilama yaptırdım. Ilk aşılamam mikroçip oldu ama tutmadı. 2. Aşılamam normal asilama oldu. O da tutmadı. Son aşama 3. Aşılamayı da denedik normal asilamaydi ve o tuttu. Yani sanirim bazi seyler vaktinden ne once geliyor ne de sonra. En güzel zamanda nasip olur inşallah sana da

Merhaba canım. Inşallah beklediğin güzel sonucu alirsin. Ben 3 kere asilama yaptırdım. Ilk aşılamam mikroçip oldu ama tutmadı. 2. Aşılamam normal asilama oldu. O da tutmadı. Son aşama 3. Aşılamayı da denedik normal asilamaydi ve o tuttu. Yani sanirim bazi seyler vaktinden ne once geliyor ne de sonra. En güzel zamanda nasip olur inşallah sana da
6 yıllık evliyim bu benim ilk denemem dün evde test yaptım ama sonuç negatif cıktı. Herşey Allahtan ol diyince oluyor herşey hiç aşılama yapma niyetimiz yokken doktor muayeneye gidince aşılama yapalım dedi. Inşallah sonu hayırla tamamlanır. Senin adına çok sevindim. Kendim gibi mutlu oldum. Hayırlı olsun.

6 yıllık evliyim bu benim ilk denemem dün evde test yaptım ama sonuç negatif cıktı. Herşey Allahtan ol diyince oluyor herşey hiç aşılama yapma niyetimiz yokken doktor muayeneye gidince aşılama yapalım dedi. Inşallah sonu hayırla tamamlanır. Senin adına çok sevindim. Kendim gibi mutlu oldum. Hayırlı olsun.
Ümidi kesmemek gerekiyor. Zor bir süreçten geçiyoruz maddi manevi ama sonu güzel olsun diye dua ediyoruz canım. Hayırlı haberlerini bekliyorum

Bende gecen ay yaptırdım maleeef adet oldum şimdi tüp bebeğe başlayacaktık bu ay bu virüs nedeniyle iptal edildi tedavim.Sadece toz vitamin verdi birdahaki ay başlayacağız tüp bebeğe

Malesef bugün adet oldum. Hayaller başka bahara kaldı
Biz mikrpçip ile tüp bebek tedavisi oldum. İlkinde tuttular. İki negatif tedavimde eşime ekstra bir yöntem hiç uygulamadı ki erkek faktörlü sorun. Bende bir şey yok. Üçüncü de bu şekilde seçim yapıldı. 10 embriyo 5. Güne gitti 2 tane transfer oldum 8 i merkezde. İki bebeğimde benimle 🙏ilk iki tedavide üçüncü güne dahi zor kaldı embryolar.

Canim tuttumu aşılaman
Merhaba bende üç yıl dir evliyim hep birşey yok diye bekledik klomen kullandım kaç defa bı kerede çatlatma olmadı sonra doktor mikro çip dedi rahim filmi akn degerleri temiz çıktı eşimde temiz herşey adettin ikinci günü gittim lenfoma diye bı hap ile gonalf. Verdi beş gün boyunca kullandm ondan fazla yumurta oluştu doktor çok iyi dedi dün aşılama oldu doktor eşinin sper sayı da çok iyi gelmiş dedi gerisi Allaha kalmış ilaçlar la beraber 20 bin gitti aşılamayı Şanlıurfa özel metrolife hastanesi tüp.bebek merkezinde yaptim

Back
X