- 16 Mart 2020
- 14
- 8
- 6
- 35
- Konu Sahibi Kelebek6110
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.11 martta mikroçip ile aşılama yaptırdım. Heyecanla sonucu bekliyorum. Bu süreçteki deneyimli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım. Inşallah beklediğin güzel sonucu alirsin. Ben 3 kere asilama yaptırdım. Ilk aşılamam mikroçip oldu ama tutmadı. 2. Aşılamam normal asilama oldu. O da tutmadı. Son aşama 3. Aşılamayı da denedik normal asilamaydi ve o tuttu. Yani sanirim bazi seyler vaktinden ne once geliyor ne de sonra. En güzel zamanda nasip olur inşallah sana daArkadaşlar öncelikle herkese merhaba.11 martta mikroçip ile aşılama yaptırdım. Heyecanla sonucu bekliyorum. Bu süreçteki deneyimli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var
6 yıllık evliyim bu benim ilk denemem dün evde test yaptım ama sonuç negatif cıktı. Herşey Allahtan ol diyince oluyor herşey hiç aşılama yapma niyetimiz yokken doktor muayeneye gidince aşılama yapalım dedi. Inşallah sonu hayırla tamamlanır. Senin adına çok sevindim. Kendim gibi mutlu oldum. Hayırlı olsun.Merhaba canım. Inşallah beklediğin güzel sonucu alirsin. Ben 3 kere asilama yaptırdım. Ilk aşılamam mikroçip oldu ama tutmadı. 2. Aşılamam normal asilama oldu. O da tutmadı. Son aşama 3. Aşılamayı da denedik normal asilamaydi ve o tuttu. Yani sanirim bazi seyler vaktinden ne once geliyor ne de sonra. En güzel zamanda nasip olur inşallah sana da
Mikroçip aşılama eşinin spermleri bir cip ile labaratuvar ortamında en sağlıklı olanlar seçilerek yapılıyor.Mikroçip aşılama ne demek inşallah bebeğiniz sizinledir
Ümidi kesmemek gerekiyor. Zor bir süreçten geçiyoruz maddi manevi ama sonu güzel olsun diye dua ediyoruz canım. Hayırlı haberlerini bekliyorum6 yıllık evliyim bu benim ilk denemem dün evde test yaptım ama sonuç negatif cıktı. Herşey Allahtan ol diyince oluyor herşey hiç aşılama yapma niyetimiz yokken doktor muayeneye gidince aşılama yapalım dedi. Inşallah sonu hayırla tamamlanır. Senin adına çok sevindim. Kendim gibi mutlu oldum. Hayırlı olsun.
Yarın test yaptırılan inşallah güzel haberler alırımÜmidi kesmemek gerekiyor. Zor bir süreçten geçiyoruz maddi manevi ama sonu güzel olsun diye dua ediyoruz canım. Hayırlı haberlerini bekliyorum
Canim tuttumu aşılamanArkadaşlar öncelikle herkese merhaba.11 martta mikroçip ile aşılama yaptırdım. Heyecanla sonucu bekliyorum. Bu süreçteki deneyimli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var
İnşallah canım yaz mutlakaBu ay ben de nasipse çipli aşılama yaptıracağım inşallah müjdeli haberler verebilirim![]()
Biz mikrpçip ile tüp bebek tedavisi oldum. İlkinde tuttular. İki negatif tedavimde eşime ekstra bir yöntem hiç uygulamadı ki erkek faktörlü sorun. Bende bir şey yok. Üçüncü de bu şekilde seçim yapıldı. 10 embriyo 5. Güne gitti 2 tane transfer oldum 8 i merkezde. İki bebeğimde benimleMalesef bugün adet oldum. Hayaller başka bahara kaldı
Merhaba bende üç yıl dir evliyim hep birşey yok diye bekledik klomen kullandım kaç defa bı kerede çatlatma olmadı sonra doktor mikro çip dedi rahim filmi akn degerleri temiz çıktı eşimde temiz herşey adettin ikinci günü gittim lenfoma diye bı hap ile gonalf. Verdi beş gün boyunca kullandm ondan fazla yumurta oluştu doktor çok iyi dedi dün aşılama oldu doktor eşinin sper sayı da çok iyi gelmiş dedi gerisi Allaha kalmış ilaçlar la beraber 20 bin gitti aşılamayı Şanlıurfa özel metrolife hastanesi tüp.bebek merkezinde yaptimCanim tuttumu aşılaman