• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mikroçip aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
4 bin tl gitmişti ama tutmadı zaten aşılama ile
Benim doktorum 2500 civarı demişti ama demekki ilaçsız fiyatı söylemiş bi kerede olsa çipli aşılama denemek istiyorum tutma oranı normale göre yüksekmiş peki sizin sorununuz neydi neden olmuyodu

Benim doktorum 2500 civarı demişti ama demekki ilaçsız fiyatı söylemiş bi kerede olsa çipli aşılama denemek istiyorum tutma oranı normale göre yüksekmiş peki sizin sorununuz neydi neden olmuyodu
Cok maliyetli degil tabi denenebilir ama hayal kırıklıgı kötü oluyor sonunda. Herhangi bi sorun yoktu benim tüpler tıkanık cıktı ama filmle acıkmıştı yinede olmadı artık psikolojik olarak olmuyordu tüp bebekle cok şükür ilk denemede tuttu

Cok maliyetli degil tabi denenebilir ama hayal kırıklıgı kötü oluyor sonunda. Herhangi bi sorun yoktu benim tüpler tıkanık cıktı ama filmle acıkmıştı yinede olmadı artık psikolojik olarak olmuyordu tüp bebekle cok şükür ilk denemede tuttu
Benimde sol tüpüm doğuştan yok ve yumurta tembelliği var klomen femara hiç etki etmedi belki aşılama için kullanılan ilaçlar işe yarar zaten bundada olmazsa hemen tüp bebeğe geçiş yaparım

Back
X