Merhaba yaptırdınjz mu siz benim 9. Günüm bekliyorumMerhaba arkadaşlar Mikroçip yöntemi ile aşılama yapılıp sağlıklı gebelik elde eden var mı ?
Evet yaptırdım bugün tam 1 hafta oldu bende bekliyorumMerhaba yaptırdınjz mu siz benim 9. Günüm bekliyorum
Ara ara kasık ağrım dışında bir belirtim yok. Sizde durumlar nasılBelirtiniz var mı pekii
Nasil bir surec acaba?Merhaba arkadaşlar Mikroçip yöntemi ile aşılama yapılıp sağlıklı gebelik elde eden var mı ?
bende ilk iğneyle 9 gün yumurta büyüttük sonra çatlatma iğnesi vuduldu 1 gün ara verildikten sonra aşılama yapıldı,aşılamadan sonra da bana iğne verdi günde 2 kez vuruyorum ve 4-5 tane de takviye ilaç içiyorumNasil bir surec acaba?
Anladım, inşallah hayırlı sonuc alirsinizbende ilk iğneyle 9 gün yumurta büyüttük sonra çatlatma iğnesi vuduldu 1 gün ara verildikten sonra aşılama yapıldı,aşılamadan sonra da bana iğne verdi günde 2 kez vuruyorum ve 4-5 tane de takviye ilaç içiyorum
Bende oldum beklemedeyim bakalımKızlar sonucunuz ne oldu ? Ben de bu ay yaptıracağım. Güzel haberi verin de bu yöntemi deneyecek olanlara umut olsun