simdi bu mikrodalga fırınlarda ızgarası olanlarda tabiki
kek, börek, çörek pişiyomu pişmiyomu ben anlamadim kizlar
cnm pişer pişmesine ama kızarmaz yani bi tavuğu öle koy pişer ama görüntüsü aynı kalıooo
ben mikrodalgada patlamıs mısır yapıyorum harika oluyor fırına dayanıklı torbaya biraz mısır koyuyorum
en ucundan cok az hava alıcak sekilde zımbalıyorum tamam
Nasıl dayanıklı poşet canım tavuk pişirdiklerimizmi?Anlatırmısın?Bende et çözmede,arta kalan yemekleri ısıtmada(aynı tabağında),İçecek ısıtmada kullanıyorum daha çok.Biz 600 ytl ye almıştık çok para vermişiz ya.....
evet o posetlerin mikro dalga icin olanları var aslında mısır patlatmak icin en güzeli yaglı kagıtlar var ya fırına dayanıklı onlardan kesekegıdı yapıp kullanmak yag konmadıgı icin onu bir kez yapıp mısırınız patladıktan sonra silkeleyip devamlı kullanabilirsiniz
birde kızlar arada biz sucukta yapıyoruz yumusacık oluyor aklınızda bulunsun
evet o posetlerin mikro dalga icin olanları var aslında mısır patlatmak icin en güzeli yaglı kagıtlar var ya fırına dayanıklı onlardan kesekegıdı yapıp kullanmak yag konmadıgı icin onu bir kez yapıp mısırınız patladıktan sonra silkeleyip devamlı kullanabilirsiniz
birde kızlar arada biz sucukta yapıyoruz yumusacık oluyor aklınızda bulunsun
barcman abla peki başka neler oluyor :1rolleyes:
börek, kek, kurabiye
veya et yemekleri fln oluyrmu
ben bi keresinde denedim kek olmuyor. bir de karnıbahar haşlayıp yumurtayla karıştırıp üstünede kaşar serpip koymuştum pişsin diye oda olmadı. sadece yemekleri ısıtmak ve kıyma et filan çözdürmek için kullanıyorum. tereyağı eritiyorum. pilavın içine.barcman abla peki başka neler oluyor :1rolleyes:
börek, kek, kurabiye
veya et yemekleri fln oluyrmu
ben bi keresinde denedim kek olmuyor. bir de karnıbahar haşlayıp yumurtayla karıştırıp üstünede kaşar serpip koymuştum pişsin diye oda olmadı. sadece yemekleri ısıtmak ve kıyma et filan çözdürmek için kullanıyorum. tereyağı eritiyorum. pilavın içine.
tostu yapıp koyuyorm hiç yağsız harika oluyor sucuklar pişiyor, domatesler yumuşuyor, peynirde eriyor.
kurumuş ekmekler ve simit çok güzel yumuşacık oluyor.
süt vb ürünleri de ısıtınca iyi olmuyormuş diye duydum bilmiyrum ne kadar doğru eşim ısıttırmıyor çocuğun sütünü. yumurta da patlıyormuş.
evet öyle olur.ben karnıbaharı çigden koydum vaktinide ayarlamak için açıp açıp baktım yumuşayınca haşlanmış gibi oldu üstüne sarımsaklı yogurt birazda kırmızı biberli yag döktüm güzel oldu
evet öyle olur.
benimki yumurtalıydı ya ondan olmadı çiğdende olunca yumurta kokusu vardı.
birde şu patatesli kek yapıyoruz ya ondan yapmştım mikro da oda olmadı.
ama mesela sucukları kesip tabağa sıralıyorum güzel pişiriyor.
ya da tabağa tereyağı birazda kaşar peyniri koyuyorum eriyor ikiside. çocuğa veriyorum öyle ekmekle tabi yiyor.
ama tavsiye ederim benimki premier iki yıl oldu galiba alalı belki daha fazla çok memnunum. 114 gibi bişeydi galiba fiyatı. az önce ekmek ısıttım bak taş gibiydi yumuşacık oldu. ama bir kaç dk sonra yine sertleşiyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?