Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alla alla sen çiğ kabuklu patatesi 8 dak pişirdiğini söylüyorsun değilmi?ben mikrodalgada mısır patlatıyorum kapaklı borcama koyuyorum mısırı çok güzel patır patır patlıyor.
bir kere kek yapmıştım küçük borcamda 11 dkkada pişti ama beğenmedim çıkınca hemen sertleşiyor.
sonra kumpir yapıyorum patatesleri kabuğuyla koyuyorum 8 dk da pişiyor.
henüz başka bişey yapmadım çünkü mikrodalga alalı 3 hafta oldu.
mikrodalga sağlığa zararlı mı değil mi ben ailemden 2 kişiyi kanserden kaybettim.paranoyak oldum resmen zararlı diye düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirm
patates közlemek,mısır patlatmak ve kestane közlemenin dışında
patlıcanı alacalı soyarak 4 e bölüp doğruyorum yanına aynı büyüklükte patates,havuç,kabak,biber,soğan doğruyorum bunları bir kapta iyice harmanlayıp içine dilediğim baharatları ve çeyrek çay bardağı sıvı yağ ekleyip mikrodalganın kendi tabağına döküyorum yaklaşık 7-8 dk %80 mikro dalga ve % 20 ızgara özelliğiyle pişiriyorum o kadar muhteşem ve o kadar hafif oluyor ki tarif edemem deneyin derim pişman olmayacaksınız
arkadaş pişman olmazsınız demiş valla ben çok pişman oldum,dışardan geldim çokaçtım,bu tarifi daha önceden not etmiştim,pratik diye aynen uyguladım,sadece bu malzemeler mikrodalganın tabagına sığmadığı için başka bir tabak kullandım,8dakikaya ayarladım,pişmedi,tekrar 8,tekrar 8derken 3kez pişirildiği halde pişmemiş haldeki yemeğimi açlıktan ölmemek için yedim:)