cok tesekkurler bilgilendirme icin. Insan yeni baslayinca bilmiyor :) sag saglim bebeginizi kucagina almaniz dilegiyle :)Artık bütün tüp bebekler mikroenjeksiyon ile yapılıyor canım burdaki herkes öyle yaptırdı yani
Zaten bu da tupbebek cnm spermin yumurtayla birleşmesi oluyor mikroenjeksiyonlaicsi ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi kızlar? bugün bize de önerildi. Fakat tüp bebekten farkı nedir tam olarak, anlamadım.
canim bilgi icin suna bakabilirsin:icsi ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi kızlar? bugün bize de önerildi. Fakat tüp bebekten farkı nedir tam olarak, anlamadım.
eger sansin varsa cidden Turkiyeye git canim. Inan yakin olsa ben hic durmaz giderdimTeşekkür ederim tatlım. Ben Almanya'dayım. Burda da yaygın değilmiş. Eşimin sperm analizi iyi gelmedi ne yazık kiBU değerleri anlamıyorum zaten. Doktordan geldim. Şok olmuş durumdayım. Ivf ile aynı anladığım kadarıyla. Sadece döllenmeye mikroskobik ortamda müdahale ediliyor. Türkiye'deki koşulların daha önde olduğuna katılıyorum. Keşke orda olsaydım. Sana sıra geliyormuş birkaç aya kadar. Büyük kolaylık ve hayırlı bir bebek diliyorum. Sevgiler.
Düzeltiyorum. Sonuçlara şimdi baktık tekrar. Hareketlilik ve sayısı normal. Morfoloji %1.edacik82, sonuçları bugün aldık. Bizim de morfoloji 1% çıktı( Ne demek oluyor bilmiyorum. Artırılabiliyor mu ilaçla vs? Sperm sayısı ve hareketliliği de normalin altında geldi. Hakikaten şoktayım. Hiç merak edip okumadığım konulardı. "Normal yolla gebelik imkansıza yakın" dedi dr. iui (aşılama) denenebilir mi diye sorduk. "Bu zaman ve para kaybı olur" dedi.
cnm imsi icsinin daha geliştirilmişi spermlere ayrıntılı bakılıp mikroskop ortamında en uygununu seçme işlemi bir araştır cnm internette istersen esinde sperm sorunu olanlara ve düşük yaşayanlara uygulaniyorrosebady şimdi gördüm yorumunu. imsi yöntemi nedir? Farkı? Hepsine yabancıyım. Bugün duyduk daha. Hala şaşkınım.
cnm tupbebek için yeterli inş ilk tedavide kavusursun bebisineDüzeltiyorum. Sonuçlara şimdi baktık tekrar. Hareketlilik ve sayısı normal. Morfoloji %1.
Amin. Inşallah güzelim. Bizim durumumuzda olanlara aşılamacnm imsi icsinin daha geliştirilmişi spermlere ayrıntılı bakılıp mikroskop ortamında en uygununu seçme işlemi bir araştır cnm internette istersen esinde sperm sorunu olanlara ve düşük yaşayanlara uygulaniyor
cnm tupbebek için yeterli inş ilk tedavide kavusursun bebisine
Aşılama ile gebelik şansı var mi acaba?Amin. Inşallah güzelim. Bizim durumumuzda olanlara aşılama
Cnm çok dusuk olur şansın bence tupbebek yaptır direkAmin. Inşallah güzelim. Bizim durumumuzda olanlara aşılama
Teşekkürler tatlım. İnşallah bir an evvel işleri yoluna koyar ve sürece başlarız. Sen denedin mi bunlardan birini?Cnm çok dusuk olur şansın bence tupbebek yaptır direk
asilamanin normal ilişkiden pek farkı yok çünkü
İnşallah cnm icsi iki kere yapıldı cnm banaTeşekkürler tatlım. İnşallah bir an evvel işleri yoluna koyar ve sürece başlarız. Sen denedin mi bunlardan birini?
Öyle mi? 1. elden deneyim sahibisin. İnşallah bebeklerin olmuştur canım.İnşallah cnm icsi iki kere yapıldı cnm bana
Evet cnm o yuzden yazdım dogaldan bir oğlum var cnm tedaviyle ikinci için uğraşıyorum cnm evet imsi daha iyi icsiden sonra geliştirilen sistem ornegin icsi de spermler iki katı büyültülerek inceleniyor imside on katı büyültülerek inceleniyor öyle dusunÖyle mi? 1. elden deneyim sahibisin. İnşallah bebeklerin olmuştur canım.
Bir de senin yorumda bahsettiğin gibi imsi daha iyi okuduğum kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?