Mikroenjeksiyon mu - Tüp bebek mi??

peracım ben doktoruma sormuştum. tüp bebekte artık tüm merkezler mikroenjeksiyon yöntemini kullanıyor eskisi gibi değil yani spermlerin yumurtayı döllemesini beklemiyorlar direk mikro uygulanıyor canım...
Rabbim hepimizin dualarını kabul buyursun hayırlısıyla hamile kalırız inşallah...

mikro 3. denemede hamile kaldim 2. si dondurulmustu 3. gun empriyosu konuluyor herkese burda 14 haftaligim ileri hareketlilik sorunu oldugu icin drumuz mikro tercih etti

mrb.canım micro sperm azlığı yani erkek problemlerinde yapılıyor tüp bebek kadında sorun varsa yapılyor demişti dr.ben şubat ayında anatolia da dr.hakan bey di.microenjeksiyon uzun protokol ile 2 emb konulmuştu ve hamile kalmıştım daha sonra 10 hf bebeğimin kalbi durdu sebebsiz..

merhaba pera.

micro uygulandı. erkek infertilitesinde yaygın olarak micro tercih ediliyor. 5. gün blast embriyo transfer edildi. maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. ilk denememizdi. 2. de kullanmak üzere dondurulmuş embriyom var, onunla tutar ve benimle kalır inşallah.

benim tüp bebek yöntemiydi fakat sorun bende bundan ötürümü yapıldı bilmyorum bana söylenen micro ile döllenme sağlanamadığı için tüp bebek yaptıkları oldu

ayrıca tek embriyo ile 3. gün transferi yapılmıştı şükürler olsun meleğim benimle

sebepsiz inferitlite
micro yapıldı
5..gün enbiryo
ilk deneme
bebeğim şükürler olsun ki benimle şu an
alaallh yardımcınız olsun

Back
X