Mikroenjeksiyon Yöntemiyle Hamile Kalanlar?

Balanne26

Çok şükür, bin şükür, sonsuz şükür
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
2.008
2.862
333
Merhaba arkadaşlar Tüp bebek tedavisinde mikroenjeksiyon yöntemiyle hamile kalan var mı? Bu yöntemin uygulanmasının sebebi neydi?

Merhaba arkadaşlar Tüp bebek tedavisinde mikroenjeksiyon yöntemiyle hamile kalan var mı? Bu yöntemin uygulanmasının sebebi neydi?
Bize de mikroenjeksiyon yapıldı. Erkek infertilitesinde bu yöntemi cok yapıyorlar. Kaliteli spermi secip yumurtayla döllüyorlar. Dün pozitifi aldım ben cok sukur darısı olmayanlara inşallah

Bize de mikroenjeksiyon yapıldı. Erkek infertilitesinde bu yöntemi cok yapıyorlar. Kaliteli spermi secip yumurtayla döllüyorlar. Dün pozitifi aldım ben cok sukur darısı olmayanlara inşallah
Sorununuz neydi tam olarak canim benimdr esimde sıkinti var tüp bebek yaptircaz nerede yaptirdiniz acaba?

Araştırma hastanesinde tedavi görüyorum aslında eşimde sorun yok ama öyle yapılmış sanırım artık bu yöntem mi kullanılıyor diye düşünmeye başladım

Canım sana kaçıncı gün embriyosu transfer edildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…