E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
mikroenjensiyonda nasil bir yol izlenir ayrica uzun protokolda kullandigimiz yumurta baskilayici igneler adeti gununde getirtirmi yoksa adet gecikmesi yaparmi:uhm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mikroenjensiyonda nasil bir yol izlenir ayrica uzun protokolda kullandigimiz yumurta baskilayici igneler adeti gununde getirtirmi yoksa adet gecikmesi yaparmi:uhm:
mrb ben de 20aylık ewliyim bu süre zarfında hiç korunmadık benım tetkiklerim yapıldı bütün hormon degrrlerim çok ii cıktı prolaktın 19,22 cıktı.hepside normal cok düzenli adetim var 27 günde bir olurum tüplerimde acıkk..hsg cekıldı.eşimin sperm degeri bir günlük perhiz 2milyon ..üçgünlük perhız11 milyon çıktı hareketlilik%70cıktı.morfolojıye bakılmamış benım muayeyenlerim yapıldı vajınal ultrason herşey normal denılıo.simdi ben eşimin degerleri yüzündenmı ham,le kalamıorum tedaviye basldık yumurta takıbı ve sonrsında asılama düşünüoruz..sizce benım asılama ile hamile kalma olasıgın %kaç cevaplarsanız ssevinirimm
canım kesin bi sonuç bilmiyorum ama aşılamada 1milyon sperm yeterli olabiliyomuş ve aşılamanın tutma olasılığı kişiye göre değişiyormuş ama %5 ile %20 dio doktorlar.bu arada banada yumurta takibi yapilıyor 23 aylık evliyim ve hiç korunmadık..doktorum rahim filmi istiyor ama korkuyorum.çok acıdımı canın:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
anladımcnm saol sevabın için ben o filme gidecegım günler cok kötüydüm hergün kafmada plan kurardım ve korkarak gittimm işte aldılar odaya öle kötü bişiy olmadı sadece ilacı verirken hafif bi kasıklarında adet sansısı oluo eger heray o sancıyı cekkersen anlarsın ben heray yasadıgım içinn işte öle adet sancısı cekıosun canım ilacı verirken okadarr osnra bi baktım kanamam olmuş anestezisiz cektırdım sadece kanamam oldu o gün ewde akşamda kanamm oldu başkada bisiy olmadı kiminde olmuomuş.hatta film cektırdıkten sonra yemek yemegebile gittik canım korklcak bişiy yok..hihoyyyt:1hug:
selam ben 2 yıllık evliyim bu ay yumurtlama takibim yapılıyor ama 17.günde olmama rağmen hala çatlama olmadı.bidahaki ay ne gibi tedavi olabilir lütfen yardım edin![]()
canım kesin bi sonuç bilmiyorum ama aşılamada 1milyon sperm yeterli olabiliyomuş ve aşılamanın tutma olasılığı kişiye göre değişiyormuş ama %5 ile %20 dio doktorlar.bu arada banada yumurta takibi yapilıyor 23 aylık evliyim ve hiç korunmadık..doktorum rahim filmi istiyor ama korkuyorum.çok acıdımı canın:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Merhaba Cornelia 35,
Eşinizin sperm değerlerine bakıldığında aşılama ve yumurtlatma tedavisi yeterli sizin için görünmüyor. Sizin değerlerinizin normal olması tek başına yeterli değil.
Size önerimiz, sperm tetkikini bir kez daha başarılı bir tüp bebek merkezinde, 2 ila 7 günlik bir cinsel perhiz içerisinde iken, tekrar yaptırmanız ve onun sonucuna göre karar alınmasıdır. Yaptıracağınız testte mutlaka “Strict kriterlere göre sperm morfoloji analizi” bulunmalıdır. Unutulmamalıdır ki bir erkeğin fertilite potansiyelini ölçmede sperm sayısı ve hareketliliği kadar sperm morfolojik özellikleri de önemlidir.
Bahsettiğiniz sperm değerlerine göre mikroenjeksiyon tedavisi uygun gözüküyor.
Saygılarımla.
Yares Bulut Merhaba,
Öncelikle yumurta çatlamasının ve büyümesinin olmamasının nedenlerinin belirlenmeli. Ayrıca eşinizin sperm değerlerini görmek gerekiyor. Lütfen ultrason ve hormon tahlil sonuçlarınızı ve eşinizin sperm tahlilini merkezimize gönderiniz. Tetkiklerinizi değerlendirerek size bilgi verelim.
Sağlıklı günler diliyorum.
MRB dr bey cok tsk ederim cvp icin
ben mikroenjeksiyon tedavisindeyim ve adet olmadim 11.gun olmasina ragmen ve drum puregona gecicez bu aksam dedi
sizce bu druum risklimidir ilaada adet olmak gerekirmi
merhaba dr bey benim esimde klynefelder syndrom var yani kromozon rahasizlik..yurtdisinda 7. ayda tese oldu birsey bulunmadi turkiyede dr gittik 3. ayda gelin deneyelim dedi..normal bir sperm testinde 2006 yilinda sperm bulunmustu ama tabiki normal test oldugu icin dondurulmadi..benim anlamadigim nasil normalde cikiyorda tesede cikmiyor..sizde sansimiz nekadar??yani almanya ve turkiyenin arasinda bu konularda buyuk gelisme varmi ümitlenmekten korkuyorum
merhaba dr bey 13 aydır ikinci bebek için uğraşıyoruz olmadı dr.a gitmeye karar verdim ilk dr muayenemde dr.um kan tahlilleriyle beraber rahim filmi istedi sizce rahim filmi için çok erken değilmi