mikroenjeksiyon

canım adet olmana daha var dimi zaten geçikiyo senin regl lerin kötü düşünme bunu olumlu düşün ağrı olması iyi tutunuyodur buna inan lütfen bu sefer senin şansın yüksekti inşallah bebişine kavuşacaksın bu sefer inanıyorum ben buna bugün 8.günün dimi

inş öyledir canım.adet düzensizliği var zaten bende 18nisanda adet olmuştum daha var ama belirtileri bazen erken gösteriyo ya.8.günüm bugün

bugün bütün çocuk isteyenlerin adına yasin falan okudum rabbim inş herkeze nasip eder

allah kabul eder inşallah dualarımızı teşekkür ederiz.banu bide şuana kadar okuduklarımda 8.günü kasıklarda ağrı yaşamışlar galiba ne oluyosa bu günlerde oluyo bence inşallah yarabbim okudugumuz duaları kabul eder tez zamanda emeklerimizi boşa çıkarmaz.

allah kabul eder inşallah dualarımızı teşekkür ederiz.banu bide şuana kadar okuduklarımda 8.günü kasıklarda ağrı yaşamışlar galiba ne oluyosa bu günlerde oluyo bence inşallah yarabbim okudugumuz duaları kabul eder tez zamanda emeklerimizi boşa çıkarmaz.

amin canım inş.6. günden sonra başladı belirti yok diyodum allahta sen belirti ararmısın al sana belirti dedi sanırım :)

az kaldı az daha sabır 16 sında pozitif alıcaksın bende 29 unda inşallah asgok da alıcak haziranda inşallah

inşallah canım hepimiz alırız inşallah.ama ben banudan bi pozitif kokusu alıyorum.ya özellikle sancılar rahim girişine çok giriyor uyku anında daha çok yakalıyor...

banucum kuzucukların seninledir inşallah,
eğer öyleyse bundan sonraki riskli dönemi sana anlatıyım...
bak 12.gün testin sonucu pozitif çıkarsa 14. günde ikinci bir tahlil daha onun ilk değerin 2 katı olması gerekiyor.ama bazen yavaş yava ilerleyebiliyor.
sonrası buda olumlu olursa 2 yada 3 hafta sonra seni keseleri görmek için çağıracaklar.
inşallah ikisini birden görürsün
oda olumlu olursa
6. yada 7. hafta kalp atışları için çağıracaklar.
oda tamam olursa bundan sonra 12. haftayı bekleyeceksin onuda atlatırsanız olay tamamdır.
ALLAH UMARIM GÖNLÜMÜZE GÖRE VERİR ikizlerini kucağına almayı nasip eder...

inşallah canım hepimiz alırız inşallah.ama ben banudan bi pozitif kokusu alıyorum.ya özellikle sancılar rahim girişine çok giriyor uyku anında daha çok yakalıyor...

günaydın kızlar valla asgok cum bende alıyorum pozitif kokusunu banudan inşallah yanılmayız pozitif olur.

polikcim bende önümüzdeki hafta aspirin ve elevite başlıyorum allahın izniyle...

benden sonra sıra sende sırayla gidelim hadi hayırlısı ile başla bakalım ne zaman gidiceksin ultrasona regl 2 veya 3 günü bide bişi sorcam seninde eşininin benimki gibi sorunu vardı dimi iyileştirmek için bişiler denedinmi yükselmesi için değerlerinin benim eşim gnc nin vitamini var ultra men va co enzim 10 diye bişi var onu içiyo bide keçi boynuzu sigarayı da içiyodu onu da bıraktı.biraz hareketlenme oldu bunları yaptıktan sonra

benden sonra sıra sende sırayla gidelim hadi hayırlısı ile başla bakalım ne zaman gidiceksin ultrasona regl 2 veya 3 günü bide bişi sorcam seninde eşininin benimki gibi sorunu vardı dimi iyileştirmek için bişiler denedinmi yükselmesi için değerlerinin benim eşim gnc nin vitamini var ultra men va co enzim 10 diye bişi var onu içiyo bide keçi boynuzu sigarayı da içiyodu onu da bıraktı.biraz hareketlenme oldu bunları yaptıktan sonra

canım beni eşimin sorunu alınan dokuya göre hareketli şeklide iyi sayısıda 300000 civarı ama dokuda bu .dışarıya çıkarken aklı karışıyor spermlerin galiba:)çıktığında sayı az hareket sıfır ve ölüyorlar.küçükken ateşli hastalık geçirmiş bide aynı sorun kayınpederimin amcasının oğullarındada olmuş onlarınki sonrada düzelmiş ama bizimki düzelecek gibi değil
zakir hoca vakit kaybetmeden tüp bebek yapın dedi bizde denedik inş. Yüzümüz güler...
Ama tese ameliyatından önce 6-7 tane keçi boynuzunu kırdım 2 bardak suda haslayıp dinlendirdim ve onu içirdim faydası oldu galibaa...
Ama ilk tahlilini vermeye gittiğinde hissettti bende sorun var gaaliba demişti garibim:(

eşin bu ilaçları doktor tavsiyesi ile mi kullandı kendiliğinden mi kullandı canım...

eşin bu ilaçları doktor tavsiyesi ile mi kullandı kendiliğinden mi kullandı canım...

eşim doktor tavsiyesi ile aldı bunları ama birde proxxed plus mı ne adını yanlış yazmış olabilirim onu söylemişlerdi ama çok pahalı buldu çünkü bir kutusu 15 günlük kutusu 120 tl falan pahalı geldi vazgeçti ondan şimdi bunları kullanıyo zararı yok bu vitaminlerin co enzim hücre yenilemesi için faydalı imiş ultra men de erkekler için gereken bütün vitaminler var iyi geliyo bence denemekte yarar var.

Polikcim senin eşinin sıkıntısı neydi...

benim eşimin sıkıntısı şölee kısa özet geçeyim.biz 6 yıllık evliyiz ama ilk 3 sene düşünmedik hatta korundum sonra bırakında ilk bir sene olmadı tabi olmayınca doktora gittik orda eşimin spermleri hem az yani yaklışık 500 bin falandı hareket 0 dı morfoloji ye bakılmamıştı.tabi biz şok şoku atlattıktan sonra tüp bebek merkezine gidin falan dediler gitmeden önce sigarayı bıraktı ben keçiboynuzu falan işte okudugum bildigim herşeyi yaptım 1,300,000 e ulaştık harekette %25 e merkeze bu seviyeyle gitmiştik.ama sonra mayada tekrar test yapıldı bi baktık sayı yerlerde gene 150 bin falan çıktı merkezde nedense az çıkıyo anlamadım.sonra dedilerki yumurta toplanana kadar diet yapsın eşin yaklaşık 12 gün diet yaptı ve hiç iyi gelmedi diyet sonradan öğrendikki spermler kendini 2 günde bir yeniliyomuş uzun süre diet öldürüyomuş iyice spermleri neyse opu günü verdi ilk verdigi spermde bişi çıkmadı ikincide de çıkmasaydı direk tese ye alıyolardı.allahtan 2.verdiğinde çıktı yeticek kadar.allaha çok şükür ama toplamda 18 yumurta toplandı 11i işlem gördü 4 ü iyi kalite kaldı kala kala gerisini de biliyosun zaten yani bizim hikayemiz böle asgokcum.

benim eşimin sıkıntısı şölee kısa özet geçeyim.biz 6 yıllık evliyiz ama ilk 3 sene düşünmedik hatta korundum sonra bırakında ilk bir sene olmadı tabi olmayınca doktora gittik orda eşimin spermleri hem az yani yaklışık 500 bin falandı hareket 0 dı morfoloji ye bakılmamıştı.tabi biz şok şoku atlattıktan sonra tüp bebek merkezine gidin falan dediler gitmeden önce sigarayı bıraktı ben keçiboynuzu falan işte okudugum bildigim herşeyi yaptım 1,300,000 e ulaştık harekette %25 e merkeze bu seviyeyle gitmiştik.ama sonra mayada tekrar test yapıldı bi baktık sayı yerlerde gene 150 bin falan çıktı merkezde nedense az çıkıyo anlamadım.sonra dedilerki yumurta toplanana kadar diet yapsın eşin yaklaşık 12 gün diet yaptı ve hiç iyi gelmedi diyet sonradan öğrendikki spermler kendini 2 günde bir yeniliyomuş uzun süre diet öldürüyomuş iyice spermleri neyse opu günü verdi ilk verdigi spermde bişi çıkmadı ikincide de çıkmasaydı direk tese ye alıyolardı.allahtan 2.verdiğinde çıktı yeticek kadar.allaha çok şükür ama toplamda 18 yumurta toplandı 11i işlem gördü 4 ü iyi kalite kaldı kala kala gerisini de biliyosun zaten yani bizim hikayemiz böle asgokcum.

canım sizin maşşallah gene ameliyatsız bulunmuş.bizimkinde garibi ameliyat oldu.neden ölüyorya dışarı çıkarken tedavisi de yok .kısmet işte ben neyi istersem hep zor oluyor.bundada vardır bir hayır...

Back
X