mikroenjeksiyon

geçmiş olsun canım bencede umudunu yitirme kanaması olup hamile olan çok insan var mesela benim annem ilk 3 ay adet olmuş hamileyken takma kafana hemen kötüye yorumlama belkide tutunma kanamasıdır bak benimde ilk denemem bugün 7 günüm transferin benimde 3 gündür adet olcakmışım gibi karnıma agrı giriyor çıkıyor beklemekten başka çaremiz yok inşallah bebişlerimiz bizi bırakmazlar hakkımızda hayırlısı olsun

geçmiş olsun canım bencede umudunu yitirme kanaması olup hamile olan çok insan var mesela benim annem ilk 3 ay adet olmuş hamileyken takma kafana hemen kötüye yorumlama belkide tutunma kanamasıdır bak benimde ilk denemem bugün 7 günüm transferin benimde 3 gündür adet olcakmışım gibi karnıma agrı giriyor çıkıyor beklemekten başka çaremiz yok inşallah bebişlerimiz bizi bırakmazlar hakkımızda hayırlısı olsun

canım merhaba inşallah sende pozitif sonucu alırsın inşallah banuyada dediğin gibi olur.sende haftaya sonuç alıcaksın hayırlısı olsun.

merhaba arkadaşlar soruma cevap verirseniz çok sevinirim,tüp bebekle mikroenjeksiyon fiyatları birbirinden farklımı yoksa ikiside aynı fiyatamı yapılıyo.tüp bebekte döllenme olmayınca mikroenjeksiyona geçiliyo yoksa dahamı farklı fiyatı

merhaba arkadaşlar soruma cevap verirseniz çok sevinirim,tüp bebekle mikroenjeksiyon fiyatları birbirinden farklımı yoksa ikiside aynı fiyatamı yapılıyo.tüp bebekte döllenme olmayınca mikroenjeksiyona geçiliyo yoksa dahamı farklı fiyatı

merhaba canım tüp bebekle micronun fiyat farkı yok bildigim kadarı ile ama farkları şöyle tüp bebekte yumurtanın yanına spermleri koyuyolar ve kendi kendine döllenmesini bekliyorlar.sperm sayısı fazla olanlarda yapıyolar sanırım.microda ise yumurtaya spermi enjekte ediyolar yani 1 yumurta 1 sperm gibi düşün ona merkez karar veriyo hastanın durumuna göre yardımcı olabilmişimdir umarım.soruların olursa bildigim kadarı ile cevaplarım.

banu nasılsın canım umarım gelen giden yoktur.ama banu ben senden umutluyum arkadaşım o ağrılar boşuna değildi bence sadece dün biraz kendini yordun o kadar oda geçicek dinlenince moralini bozma yani :3::3::3:

polik çok teşekkür ederim cevabına memorial ataşehir cem demirele yaptırmayı düşünüyoruz bizimki sebepsiz 2 senedir normal yolla olmadı ve bir kere aşılama denedik eşimin sperm sayısı 29 milyon bende ise bütün tetkikleri yaptırdık bir sorun yok artık sinirlerim bozuldu her ay.sebepsiz olunca insan dahada sinir oluyo tedavide olamıyosun.memorial biraz pahalı 7 milyarmış ama çok iyi diyorlar bilemiyorum kafanızı şişirdim:))

merhaba..bizimde tüp bebek mikroenjeksiyonla olucakmış eşimde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var...ilk denememiz olucak 10gün sonra filan adetimle beraber başlayacağız...hayırlısı olur inşş...peki başarı şansı ne oluyor erkek infertilitesinde

polik çok teşekkür ederim cevabına memorial ataşehir cem demirele yaptırmayı düşünüyoruz bizimki sebepsiz 2 senedir normal yolla olmadı ve bir kere aşılama denedik eşimin sperm sayısı 29 milyon bende ise bütün tetkikleri yaptırdık bir sorun yok artık sinirlerim bozuldu her ay.sebepsiz olunca insan dahada sinir oluyo tedavide olamıyosun.memorial biraz pahalı 7 milyarmış ama çok iyi diyorlar bilemiyorum kafanızı şişirdim:))

yok canım neden şişiresin zevkle dinleriz.evet fiyat biraz yüksek ama memorial iyi diyolar merkeze için sindiyse bende mesela maya da yaptırıyorum.dondurulmuşlar olmassa istanbula gelip memorial da yaptırmak var aklımda sebebsiz olması kötü evet haklısın ama allah vermeyince vermiyo zamanı gelmemiş daha diye düşün sperm sayısı da gayet iyi eşinin harekette morfolojide bişi vardır belki ama memorial iyi bir karar bence IMSI yapıyolarmış orda konuştunmu bunu varmıymış fiyat farkı alıyolarmı?varmı bilgin

acaba diyorum sperm sayısında alt sınır 20 milyon bizdeki 29 milyon azmı diyorum acaba,hızlı ileri %36 morfoloji %14.memorialde bir arkadaşım yeni pozitif sonucunu aldı çok iyi olduğunu söylüyorlar birde yumurta toplama işleminden korkuyorum genel anestezi nasıl oluyo detaya kadar anlatırsanız sevinirim uyuyup uyanamamaktan korkuyorumda

acaba diyorum sperm sayısında alt sınır 20 milyon bizdeki 29 milyon azmı diyorum acaba,hızlı ileri %36 morfoloji %14.memorialde bir arkadaşım yeni pozitif sonucunu aldı çok iyi olduğunu söylüyorlar birde yumurta toplama işleminden korkuyorum genel anestezi nasıl oluyo detaya kadar anlatırsanız sevinirim uyuyup uyanamamaktan korkuyorumda

bence memorial iyi bende kimi duyduysam pozitif sonuç alan çok yumurta toplamadan korkma çünkü yarım saat hazırlanman girmen çıkman genel oldugu için birşey hissetmiyorsun zaten az bi anestezi veriyolar çünkü baygın oldugun süre az ondan korkma yani uyandıktan 2 saat sonra falan gönderiyorlar biraz kasık ağrısı çekiyorsun oda regl sancısı gibi o kadar.yumurtalar toplandığı gün eşinden de sperm alıyorlar.ve dölleme işlemi yapılıyor sonra sana bilgi veriyorlar kacı döllendi vs...ardından transfer zamanın belli oluyo yani ya 3.gün ya da 5.gün sonrasında da transfer transferde anestezi yok 5 dakikalık bi işlem idrara sıkışık olman gerekiyo sadece işleme girerken oda mesanenin net gözükmesi için transferde bittikten sonra kalıyo 12 gün sabretmek canım inşallah pozitif sonucu alırsın ilk denemende ama hiç korkma özellikle rahat ol transferde kendini sıkma tadını çıkar.:3::3:

insanlar pat diye hamile kalıyolar bizde herşeye dikkat ettiğimiz halde yumurtlama günüymüş,iki günde bir ilişki,ayaklar havaya falan filan hepsi fasa fiso olmuyo işte allah istemeyince olmuyo yada çok kafaya takıyoruz ondanmı acaba

insanlar pat diye hamile kalıyolar bizde herşeye dikkat ettiğimiz halde yumurtlama günüymüş,iki günde bir ilişki,ayaklar havaya falan filan hepsi fasa fiso olmuyo işte allah istemeyince olmuyo yada çok kafaya takıyoruz ondanmı acaba

bilmiyorumki canım ah bir bilsek zaten pat diye hamile kalanlara çok özeniyorum zaten bırakıyolar korunmayı ertesi ay hamile işte şans yapcak bişi yok başa gelen çekilir.

banu nasılsın canım umarım gelen giden yoktur.ama banu ben senden umutluyum arkadaşım o ağrılar boşuna değildi bence sadece dün biraz kendini yordun o kadar oda geçicek dinlenince moralini bozma yani :3::3::3:

adet oldum canım tamamen geldi kısmet değilmiş demekki napalım bidaha ne zaman yaptırırım bilmiyorum çok kötüyüm

dediğiniz gibi arkadaşlar korunmadıkları ay tık diye hamile kalıyo bazıları demekki bizim sınavımızda bu napalım sabır sadece.

adet oldum canım tamamen geldi kısmet değilmiş demekki napalım bidaha ne zaman yaptırırım bilmiyorum çok kötüyüm

banucum ne diyim bilemiyorum.o kadar iyi anlıyorumki seni çok üzüldüm anlatamam.ama kısmet böyleymiş demekten başka bişi gelmiyor aklıma yıkılma ne olur daha sağlam basarız ayaklarımızı daha bilerek devam ederiz yolumuza daha iyi bir merkezle sen kendini hazır hissedince yaşın daha genç üzülme ne olur. zamanı bu seferde değilmiş demekki.

merhaba Banu .senin yaşadıklarını bende yaşadım iki kere.bugün kötüsün ama yarın yeni bir gün olacak.ve bence asla pes etme.lütfen kötü olma.

canım merhaba,tekrardan başlamamın korkusu ben toplamadan sonra ohss olmuştum 8 gün hastanede yattım neler çektiğimi bi ben bilirim vücudumda sıvı toplanması oluşmuştu.ondan korkuyorum aynı şeyleri tekrardan yaşıycam şimdi başa döndüm.allahım isteyen herkeze nasip eder inş.parayla satın alacğın bişey değilki gidip alasın elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahımın takdiri

Back
X