banu aynı psikoloji bende de var sorma tek düşündüğüm o sıkışık olmak vs... ben çok zorlanmıştım kasılmıştı yani senin kaç tane daha kaldı şimdi dondurulmuşların bu sefer 2 tane koyucaklar bide nasıl dondurmuşlar bilgi verdilermi hepsini ayrı ayrımı kaliteleri nasılmış hepsi iyi kalitemi?[/QU
4 tane dondurulmuşum kaldı 2 tanesinin koyulmasına hak kazanmışım öyle dediler gülüyümmü ağlayımmı....ilk yaptırdığımda 1. kalite 10 hücreliydi 2.de 1.kalite 8 hücreli sanırım yaptırdıkça bu hücre sayıları düşüyor canım en başta en iyilerini koyuyorlar geride kalanlarda en baştaki kadar iyi olmuyor sanırım benim görüşüm.sen sormuşmuydun nasıl olduklarını?
benimkilerde 1.si 1.kalite 8 hücreli idi.2.de 1. kalite dediler ama 3.için o kadar iyi demedi aa söylemediler nasıl dondurduklarını hepsini birmi 1+2 mi benim neden umudum yok biliyomusun bana osman hoca dedıkı neden tutmadı dıye sordum oda sperm kalitesi dedi sperm kalitesi iyi değilse dondurulmuslarda da iyi değildir diye düşünüyorum sadece yaptıracak olmamın nedeni şu 2. tek empriyo olayını da atlatayım sonra 2 koyucaklar ya şansım artar galiba ben mayay ı macs için istemiştim ama yapılamada macs şimdide okuyorum IMSI dıye bişi varmıs spermleri 6000 kat büyütuyolarmıs oda ıstanbulda varmıs annemler istanbulda zaten memoril veya brüksel
tüp bebek te varmış olmassa dondurulmuş orda deniyim şansımı diyorum.