mikroenjeksiyon

canım transferden 2-3 saat önce çözüyorlar zaten sağlıksız olursa almazlar para.kızlar ben çok heyecanlıyım ya şimdiden kalbim küt küt atıyo düşündükçe.inş iyi olur bu sefer

banucum hoşgeldin nasılsın bugün asgok un dediği gibi ticarethane gibi çalışıyolar bende alırlar diye düşünmüştüm ama sen öyle diyosan mesele yok bencede almamaları lazım sonuçta sağlıklı çözünmezlerse bi işlem yapmış olmuyolar dimi

takma kafaya 16 sına ne kaldı şurda önceden test yapcanmı bekliycekmisin test gününü varmı ağrın belirti neyin gibi şeyler

banucum bana sorarsan test yapma bence ama kendin bilirsin bol bol dua et 7 mübin yap yasin suresinden.valla bak meryem surüseini oku hem seni manevi olarak rahatlatır hemde bir an olsun düşünmezsin.bak sen nekadar rahat olursan o kadar rahat edersin.daha iyi olur ben ilk tutunduğunda öyle yaptım...

banucum bana sorarsan test yapma bence ama kendin bilirsin bol bol dua et 7 mübin yap yasin suresinden.valla bak meryem surüseini oku hem seni manevi olarak rahatlatır hemde bir an olsun düşünmezsin.bak sen nekadar rahat olursan o kadar rahat edersin.daha iyi olur ben ilk tutunduğunda öyle yaptım...

asgok cum zaten banu test yapmaz ilk 2 denemesinde de kan vericeği güne kadar beklede ben sabırsızım biraz çok merak ediyorum ama bende yapmadım yapmıycam da

asgok cum zaten banu test yapmaz ilk 2 denemesinde de kan vericeği güne kadar beklede ben sabırsızım biraz çok merak ediyorum ama bende yapmadım yapmıycam da

bencede yapmayın kızlar bende yapmamıştım.ama kan verdiğim günde akşam saat beşi sabırsızlıkla beklemiştim.şerife hemşire aradığında acayip sitres olmuştum:)

bencede yapmayın kızlar bende yapmamıştım.ama kan verdiğim günde akşam saat beşi sabırsızlıkla beklemiştim.şerife hemşire aradığında acayip sitres olmuştum:)

ayy asgok şimdiden heyecan bastı beni ne olucak bilmiyorum.benim korkum ilk denememde ben 10,gün lekelenme şeklinde gelmişti sonra 11,gün itibari ile kanama başlamıştı test günü stresini yaşayamadım bile biliyodum negatif oldugunu inşallah bu sefer de öyle olmaz.

ayy asgok şimdiden heyecan bastı beni ne olucak bilmiyorum.benim korkum ilk denememde ben 10,gün lekelenme şeklinde gelmişti sonra 11,gün itibari ile kanama başlamıştı test günü stresini yaşayamadım bile biliyodum negatif oldugunu inşallah bu sefer de öyle olmaz.

polikcim bak yapma böyle bebeğin tutunmasında en önemli etkenler hormonlar sen üzüntülü olsan bile salgılanan hormanlardan dolayı etkilenme olur ben onu düşündüm transfere girerken gayet rahat girdim beni azcık dinleyin valla rahat olun oynaya güle girin transfere çok faydasını göreceksiniz.sana kaç tane transfer edilecekti?

polikcim bak yapma böyle bebeğin tutunmasında en önemli etkenler hormonlar sen üzüntülü olsan bile salgılanan hormanlardan dolayı etkilenme olur ben onu düşündüm transfere girerken gayet rahat girdim beni azcık dinleyin valla rahat olun oynaya güle girin transfere çok faydasını göreceksiniz.sana kaç tane transfer edilecekti?

1 tane transfer edilecek bu seferde toplamda 3 tane var zaten nasıl dondurdular bilmiyorum ama bakalım dinliycem seni rahat gircem rahat cıkıcam kimseyi kafaya takmıycam

1 tane transfer edilecek bu seferde toplamda 3 tane var zaten nasıl dondurdular bilmiyorum ama bakalım dinliycem seni rahat gircem rahat cıkıcam kimseyi kafaya takmıycam

ben varya ilk transferde çakkıdı çakkıdı zıplayarak girdim:)

Kızlar size bişey sorcam mesela 1+2 şeklinde dondurdular ya atıyorum çözülürken o 1 tane olan sağlıklı olmazda 2 tanesi sağlıklı olursa direk 2 taneyi mi koyacaklar...

Polikcim sayfada mayanın mart ayı talihlisi arkaşa var gördünmü farkettiysen onunda 4 tane 1. Kalite oluşmuş.bunlar niye böyle yapıyor.anlayamadım valla.mesela beenle aynı gün bi kadın transfer yaptırmıştı.kadından 29 tane yumurta toplanmış toplam sadece 4 tane birinci kalite oluşmuş ne alak yani çok az değilmi sence 5 yada 6 olanı hiç duymadım...

canım benim 2 tane daha vardı sağlıksız çıktıkları için iptal ettiler onları sağlıksızlar çöpe gidiyor yani.bende hiç duymadım mayada hep 1.kalite kime sorarsam bölünmelerde öyle 7 altında yok

kızlar test yaparsam daha beter strese girerim 16 beklerim.canım mübin duasını meryem suresini falan günlük okuyorum.bugün bide işe başladım.şu ilaçlar mafediyor beni uyku hali sürekli evde olsam sorun değilde işte olunca olmuyo.asgok senin ağrın kaçıncı gün başlamıştı kasıklarında falan?bende hiç bişeyim yok kuş gibiyim valla

kızlar test yaparsam daha beter strese girerim 16 beklerim.canım mübin duasını meryem suresini falan günlük okuyorum.bugün bide işe başladım.şu ilaçlar mafediyor beni uyku hali sürekli evde olsam sorun değilde işte olunca olmuyo.asgok senin ağrın kaçıncı gün başlamıştı kasıklarında falan?bende hiç bişeyim yok kuş gibiyim valla

ben ayın kasım ayının birinde transfer yaptırdım.2.haftası mı neydi başladı sancılar.bide ilaçlar bende uyku yapmamıştı.acaba bu bir belirtimi???

progestan varya o mafediyo baş dönmesi falan yapıyo.bak şimdi heyecanlandırdın beni.o zaman ben niye stres yapıyosam belirti yok diye 2 haftası başladıysa bende hemen belirti arıyorum.internette hep okuduklarımın millet 2 günden yaşıyo belirtileri

progestan varya o mafediyo baş dönmesi falan yapıyo.bak şimdi heyecanlandırdın beni.o zaman ben niye stres yapıyosam belirti yok diye 2 haftası başladıysa bende hemen belirti arıyorum.internette hep okuduklarımın millet 2 günden yaşıyo belirtileri

bilemem onları ama bende öyle oldu.bendede mesela iğne yaparken bi ilaç vermişlerdi ya o acayip şekilde baş dönmesi ve halsizlik yaptı.ilacı içtikten sonra bir saat kadar başımı kaldıramıyordum yastıktan.günde 3 defa mı ne alıyorduk bide...

Banucum bide sitres yapma bazılarında bu belirtilerin hiçbiri olmuyor...ama kocaman hamile oluyorlar:))))

doğru söylüyosun canım ama insanın elinde dğil ister istemez kendini kaptırmakta istemiyosun 2 defa negatifi gördüğüm için tekrar aynı şekilde olacak diye

Back
X