• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mikrokaynak gusül abdestine engel olurmu

Saç deriniz kapanmıyorsa suyun saç telinin tamamına değmesine gerek yok. Hatta Hz Hatice miydi tam emin değilim, saç örgüsü çok uzunmuş ve saçının örgüsünü açmadan ucundan yukarı doğru biryere asarak yıkandığı olurmuş. Önemli olan saç diplerinin derisinin ıslanması.

Saç deriniz kapanmıyorsa suyun saç telinin tamamına değmesine gerek yok. Hatta Hz Hatice miydi tam emin değilim, saç örgüsü çok uzunmuş ve saçının örgüsünü açmadan ucundan yukarı doğru biryere asarak yıkandığı olurmuş. Önemli olan saç diplerinin derisinin ıslanması.
Aaa. İlk defa duyuyorum. Aynı şey kirpikler için de geçerli mi acaba? İpek kirpik için soruyorum da

Aaa. İlk defa duyuyorum. Aynı şey kirpikler için de geçerli mi acaba? İpek kirpik için soruyorum da

Kirpik için hiç duymadım :) ama genelde kirpiğe takılan şeyler kirpik diplerine yapışmıyor mu? Diplere yapışıyorsa deriye mani olacağı için sorun yaratabilir. Yine emin değilim :)

Back
X