sevgili arkadaslar dün hayatımızın en kara en çözümsüz günüydi tüp bebek yaptırdımız kuruma çok guvenıyorduk ama onlar bızı çözümsüzlüklerle ugurladı veya tam karmaşa haline sokto evet eşim azosperm ama tese ameliyatında spermatid var biyopside de historolojik kesitler sertoil az sayıda spermatosit ileride sevyede kalınlaşmış seminifer tübülüs atrofofik tübülüs yanısıra interstisiyumda fibrozis leyding hücre grupları görülmüş çoook ıyı olan bu lurum bızı pıskolojık destek yook her sonumuz yanıtsız çozumsuz sperm bulunduguna gore umut var dıyoruz bır tane nıye çıktı operatıon sırasında dıyoz cavap yooook ilaç tedavisi yoook dıyoor .......şifalı bitkiler yoookkkkkkkkkkkök hüvre ve donosyon veya evlatlık dıyyyoorlar bende tup bebekle ılgılenen tayfun beye gıtttım durumu anlatım oda incitici tavırla bu vaka çok umutlu olmıyacaganı kıbrıs sperm bankaları hiç apermi olmayanlar için kuruldu dedi ya ben şunu üzüldüm onlar çoook problemli azosperm vakalarıyla ugraşmak ıstemıyooor hazır spermı olan vakalardan tup bebek yapmaya çalışıyooorlar ama bana sadece bılım adamlarıysa bu arkadaslar onlar bu işlwerde çok ıyı uzman KAAN AYDOS DAN VEYA BILMEDIMIZ BU KADAR IYI ıŞıNı YAPAN BU ıŞTE IYI OLAN ADAMLAR VAR YA BIR UMUDU DA ONLARA GIDDIN DEYIN BIZ O INSANLARI BU FORUMDAN OGRENDIK o ınsanlara gıdecez KAAN BEYE AMA BAŞKENTTE BENIM ıÇıN BITTI SAKIN AZOSPERM SENIZ ONLAR ÇOK PROBLEMLI AZI SPERMIK VAKALARA ÇOK IYI BAKMIYORLAR UMUTSUZ YAŞAMAYIN KAAN AYDOSA GIDIN FAKAT TESE YI BAŞKENTTE YAPTIRDIMIZ ıÇıN UZGUNUZ KEŞKE KAAN HOOCAYI ONCEDEN BILEBILSEYDIK SADECE ÇOK ZORUNLU AZO SPERMıK VAKALAR BAŞKENTTE BU ÇIKARSA KAAN AYDOSU BULUN ARKADASLAR YASADIMIZI YASAMAYIN