mikrotese yapdıranlardan yardım

lorasima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
96
0
96
47
Samsun
arkadaşlar aranızda mikrotese yapdıran varmı biz yapdırcazda aşamalarını merak ediyorum birde nekadar tutdu lütfen yardım edin

canım benim eşim haziranda ankara genartta yaptırdı eim azosperm ücret 900 milyon belden aşağısı uyuşturuldu ama benim eşimde elengo hücre çıktı gelişmmeiş hücre eşimin ameliyatı yarım saat srdü sonra benim yumurta toplama oldu benim sonucum negatif oldu eşimin ameliyatı çok ağrılı olmuştu iki hafta sonra işe başladı ama bünyeden bünyeye değişiyor can eşi azospermliler bölümünde yaptıran arkadaş çok onlara sor istersenım allah kolaylık versin

benim eşimde oldu canım... lokal anesteszi ile yapıldı.. küçük bir kesi ile açılıp içeriden sperm alındı... ondan sonrada benden yumrta toplandı...çok korkmuştuk ama korktuğumuz gibi olmadı... sadece o gün araba kullanmadı o kadar...2.700.tl vermiştik yanlış hatırlamıyorsam...

merhaba canım.....eşimde mikro tese oldu memorialde semih özkan beye......2007 senesinde oldu 1.200 USD.verdik.önce eşin ameliyata alınıyor eğer sonuç olumluysa eşin çıkar çıkmaz senide yumurta toplama işlemine alıyorlar.....merak ettiklerin varsa cevaplarım.

artvınlı9876 canım biz cumartesi günü randevu aldık ilk görüşme için sence bize nasıl bir yol gözterirler ne zaman ameliyata alırlar sence benim yumurtlama zamanımdamı

canım bize yapılan işlemler şöyle devam etti....önce eşimin hormon,genetik testleri yapıldı,,sonuçlar güzel çıkarsa tese için gün veriyorlar....sonra senden bazı testler ve rahim flimi istiyorlar....testler tamamlanınca adetinin 2.günü seni çağırıp tedaviye başlanır...önce senin yumurtaların olgunlaşması için iğne ve ilaç kullanmaya başlarsın.tedavi süreci 15 gün sürüyor...en son eşin ameliyat oluyor,senin yumurtaların istenilen boyuta ve sayıya geldiği zaman yani.

canım tarnsferden sonra sadece 1 saat yatırıyorlar hastanede,ondan sonra evde dinleniyorsun.

Back
X