mikrotese

lorasima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
96
0
96
47
Samsun
slm arkadaşlar mikrotese işlemi yapdıran ve bundan olumlu sonuç alanlar varmı onlarla yazışmak istiyorum

Ben varım esim mikroeseyi Alman'da oldu tansel bey yaptı çok sayıda sperm bulundu ve döndürüldü ilk deneme basarisiz ikinci deneme donmuş spermle yapıldı ve gebelik oluştu

merhaba benim eşimede ankarada yapıldı bizdede çok sayada sperm bulundu ilk denememiz negatif iknci için emriyomuz vardı ama ücret istediler o anda hiç yoktu para oyüzden dondurmadılar iptal oldu

merhaba gülencim almanda olmuşsunuz sanırım tedaviyi kalan spermleri dondurmak için para istedilermi yoksa hiç bi ücret almadanmı dondurdular lütfen cevap yaz bu benim için çok önemli

para falan istemediler canım bu ocak ayında 2 milyar vericez daha 2 sene dondurulsun diye sadece 2008 yıılında oldu mıkroteseyi eşim

para falan istemediler canım bu ocak ayında 2 milyar vericez daha 2 sene dondurulsun diye sadece 2008 yıılında oldu mıkroteseyi eşim

bizden daha dondurmadan önce 1.5 milyar istediler şimdi dondursanızda sonra biyerden ayarlayıp göndersek dedik kabul etmediler bizde o anda bulamadığımız için boşa gitti hemde tam yeditaneydi kimbilir belki dondurmuş olsalardı şimdi o dondurulmuşlarla gebe kalma şansımm çok büyüktü biliyorum ve bebeğimin bana tutnmama sebebi transferden sonra çok rahatsızlanmam dr lar spermden kaynaklandı desede sebebi buydu bence diceksinizki sen doktordan iyimi bileceksin değil ama ben bunu çok içten hissediyorum ve eminim diyebilirim

merhaba......bizde 2007 senesinde memorialde olduk mikro tese ameliyatımızı,işlemi semih bey yaptı..çok şükür sperm bulundu ve 4 ayrı tank donduruldu......yeni tedavim için spermlerin sadece 1 tanesi çözüldü ve sağlıkllı 13 yumurta döllendi......
serpilcim inan şok olmuş durumdayım....nasıl olurda dondurmazlar ya,,,,,kaçıyormuydunuz sanki sonra getirseydiniz paranızı,çok kızdım şimdi.....canım sen dondurulmuş embriyolardan bahsediyorsun galiba.bizde onlara 200 euro ödedik,senede tekrar 200 euro ödeyecekmişiz..dondurulmuş spermler içinde yanlış hatırlamıyorsam 250 euro civarı ödemiştik....

canım o sırada herşeye para verdiğimiz için elimizde hiç kalmamıştı oyüzden hiç dondurmadılar bile
emriyoları

serpilcim çok normal ya hepimiz geçiyoruz o yollardan insanın cebindeki son paraya kadar harcatıyorlar.....benim sitemim sana değildiki yanlış anlamışsın tamamen hast.hiç böyle saçma yaklaşan bir merkez duymamıştım.

mikrotesenin aşamalarını detaylı veririmisiniz bizde yapdırcaz merak ediyorum bana yardımcı olursanız sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…