- 18 Ocak 2023
- 117
- 87
- 28
- 37
- Konu Sahibi baharinadasi
Şimdilik öyle gözüküyor korktum bırazYaa tek yumurta ikizi mi oluyor o zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdilik öyle gözüküyor korktum bırazYaa tek yumurta ikizi mi oluyor o zaman![]()
Benim de dün kanamam oldu yoğun değildi ama çok korktum bugün leke şeklinde doktor kese iyi dedi ama kanama alanı var dedi. KorkuyorumAynı sorunu yaşadım. Tabi ben şiddetli kanamayla hastaneye başvurdum. On gün iğne aldım. Bugün fitile geri döndüm çok şükür. İğneler pratik gibi görünebilir ama kalçalarım mahvoldu çok ağrıyor benim kalçalarım hala daha. Sıvı değil yağ olduğu için bu hormon kolay kolay emilim olmuyor . Ama alışırsınız merak etmeyin .Önemli olan bebeğinin iyi olması![]()
Gönlünüzü ferah tutun ne gelirse inşallah sağlıkla gelsin.Şimdilik öyle gözüküyor korktum bıraz
Bel ağrım hep oldu hala varArkadaşlar bugün t+7 deyim belim ağrıyor iki gündür özellikle sağ ve sol taraftan ağrıyor kalçama vuruyor böyle bişey yaşayan oldu mu
İnş zaten çift embriyo koyulmuştu o fıkre hazırlıklıydım ama tek yumurta ikizi tek kesede yeterli beslenemiyor vs bısıler okudum(okumaz olaydım) bunlar korkuttuGönlünüzü ferah tutun ne gelirse inşallah sağlıkla gelsin.
Merhaba ilk muayene ve ultrason için ücret ödediniz mi acabaCanım yeni gördüm yazdığını kusura bakma evet doktorlar kimi tercih etmiyor kalp atışıyla beraber üstten kontrolünü yapıyorlar
Benim doktorum dün alttan kese muayenesi yaptı 2 hafta sonra da kalp atışı kontrolü için çağırdı
Peki tüp bebek dr unuz yönlendirecek mi sizi ilaçlar konusunda vsYa ben baska doktora gittim de bugun,tup bebek doktorumla devam etmeyecegiz o yuzden. Duyamadik ama gorduk cok sukur. Henuz duymak icin cok kucuk dedi doktor ama atmaya baslamis dedi![]()
Hiç korkma.Benim de kanama alanları çok. Fazlaydı. 10 gün yerimden kalkmadım. Kahverengi lekeye döndü. Sonra tamamen kesildi lekelenmede. İstirahat çok önemliBenim de dün kanamam oldu yoğun değildi ama çok korktum bugün leke şeklinde doktor kese iyi dedi ama kanama alanı var dedi. Korkuyorum![]()
Şuan bence hiçbirimiz olumsuz bir şey duymak istemiyoruz zaten bir fikre alışmaya çalışıyoruz o nedenle okumayın her hamilelik bir değil siz sizinkinin çok güzel ve sağlıklı geçeceğine inanin ki öyle geçsinİnş zaten çift embriyo koyulmuştu o fıkre hazırlıklıydım ama tek yumurta ikizi tek kesede yeterli beslenemiyor vs bısıler okudum(okumaz olaydım) bunlar korkuttu
İnşallah dün ağlaya ağlaya gittim. Çok korktum. 1 sene önce yine bu haftalarda lekelenme olmuştu sonrasında düşük olduğunu söylediler dünde bu sahne gözümde canlandı resmenHiç korkma.Benim de kanama alanları çok. Fazlaydı. 10 gün yerimden kalkmadım. Kahverengi lekeye döndü. Sonra tamamen kesildi lekelenmede. İstirahat çok önemlimerak etme bebeğin seninle
![]()
Kesınlıkle herkes ayrı bişi yazıyor insan da halıyle tedırgın oluyor inş hepimizin hamılelıgı de güzel gecsın kucağımıza alalım bebeklerimiziŞuan bence hiçbirimiz olumsuz bir şey duymak istemiyoruz zaten bir fikre alışmaya çalışıyoruz o nedenle okumayın her hamilelik bir değil siz sizinkinin çok güzel ve sağlıklı geçeceğine inanin ki öyle geçsin![]()
Evet hemsirem ile irtibat halinde olacagizPeki tüp bebek dr unuz yönlendirecek mi sizi ilaçlar konusunda vs