• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekimde Pozitifi Görenler

Aynı sorunu yaşadım. Tabi ben şiddetli kanamayla hastaneye başvurdum. On gün iğne aldım. Bugün fitile geri döndüm çok şükür. İğneler pratik gibi görünebilir ama kalçalarım mahvoldu çok ağrıyor benim kalçalarım hala daha. Sıvı değil yağ olduğu için bu hormon kolay kolay emilim olmuyor . Ama alışırsınız merak etmeyin .Önemli olan bebeğinin iyi olması 🙏
Benim de dün kanamam oldu yoğun değildi ama çok korktum bugün leke şeklinde doktor kese iyi dedi ama kanama alanı var dedi. Korkuyorum 😔

Arkadaşlar bugün t+7 deyim belim ağrıyor iki gündür özellikle sağ ve sol taraftan ağrıyor kalçama vuruyor böyle bişey yaşayan oldu mu

Canım yeni gördüm yazdığını kusura bakma evet doktorlar kimi tercih etmiyor kalp atışıyla beraber üstten kontrolünü yapıyorlar
Benim doktorum dün alttan kese muayenesi yaptı 2 hafta sonra da kalp atışı kontrolü için çağırdı
Merhaba ilk muayene ve ultrason için ücret ödediniz mi acaba

Benim de dün kanamam oldu yoğun değildi ama çok korktum bugün leke şeklinde doktor kese iyi dedi ama kanama alanı var dedi. Korkuyorum 😔
Hiç korkma.Benim de kanama alanları çok. Fazlaydı. 10 gün yerimden kalkmadım. Kahverengi lekeye döndü. Sonra tamamen kesildi lekelenmede. İstirahat çok önemli 🙏merak etme bebeğin seninle 🙏🌸

İnş zaten çift embriyo koyulmuştu o fıkre hazırlıklıydım ama tek yumurta ikizi tek kesede yeterli beslenemiyor vs bısıler okudum(okumaz olaydım) bunlar korkuttu
Şuan bence hiçbirimiz olumsuz bir şey duymak istemiyoruz zaten bir fikre alışmaya çalışıyoruz o nedenle okumayın her hamilelik bir değil siz sizinkinin çok güzel ve sağlıklı geçeceğine inanin ki öyle geçsin 🪺

Hiç korkma.Benim de kanama alanları çok. Fazlaydı. 10 gün yerimden kalkmadım. Kahverengi lekeye döndü. Sonra tamamen kesildi lekelenmede. İstirahat çok önemli 🙏merak etme bebeğin seninle 🙏🌸
İnşallah dün ağlaya ağlaya gittim. Çok korktum. 1 sene önce yine bu haftalarda lekelenme olmuştu sonrasında düşük olduğunu söylediler dünde bu sahne gözümde canlandı resmen 😔. Pazartesi kalp atışı için çağırdı doktor. Sabahtan beri çok hafif leke var ama hala içim rahat değil . Allahım hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreç .

Şuan bence hiçbirimiz olumsuz bir şey duymak istemiyoruz zaten bir fikre alışmaya çalışıyoruz o nedenle okumayın her hamilelik bir değil siz sizinkinin çok güzel ve sağlıklı geçeceğine inanin ki öyle geçsin 🪺
Kesınlıkle herkes ayrı bişi yazıyor insan da halıyle tedırgın oluyor inş hepimizin hamılelıgı de güzel gecsın kucağımıza alalım bebeklerimizi

Back
X