- 11 Mart 2013
- 9.605
- 12.975
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok mu kizlarrr kimsede
Merhaba annem de var kullanmıyor bugün gidicem eğer ok verirse resimlerini atarım ama tefal değil tam markasını hatırlamıyorum şu an
evet cnm bendede philips vqr dograyici ama sen fiyat ver belki baska alici cikar sayfadan nasiplenirsinBundan bahsettim ben...kafa gitmiş :)
Yokk canımm yaa ben senn sorunca cıkardımm :)) dursun bakalım...burada gören olursa ulasır zaten...kolay gelsin. ..evet cnm bendede philips vqr dograyici ama sen fiyat ver belki baska alici cikar sayfadan nasiplenirsin
Canım iyi günler doğrayıcının fiyatına ne kadar diyorsun?Yokk canımm yaa ben senn sorunca cıkardımm :)) dursun bakalım...burada gören olursa ulasır zaten...kolay gelsin. ..
tamam cnm zahmet olucak bekliyrum
Yokk canımm yaa ben senn sorunca cıkardımm :)) dursun bakalım...burada gören olursa ulasır zaten...kolay gelsin. ..
sagol cnm.cikti bile ben bilirim bit pazariniCanım iyi günler doğrayıcının fiyatına ne kadar diyorsun?
Hiç kullanılmadı paketinde daha..uygun bişi yaparım özelden konusalım ...Canım iyi günler doğrayıcının fiyatına ne kadar diyorsun?
tamam cnm zahmet olucak bekliyrum
kismet cnm sagol yinede tesekkurler.Canım satma dursun lazım olur dedi annem :) kusura bakma yardımcı olamadım
Canm simbonun 35 falandi galiba git diye baslayn sitede bir bak istrsn bende arkadasa hediye alackken bakmstn daha uygunada bulamzsn zatn 20 ye verselr 7 lirada kargo o fiyata gelr zaten