Elektrikli Mutfak Aletleri Mikser Önerileri????

DytEda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2012
497
728
138
Arkadaşlar Merhabalar... Yeni Mikser alacağım. Önerileriniz neler???

Mikserlerde motor gücü önemli. Çok fazla kek pasta yapmıyorsanız standart modeller işinizi görecektir. Tefal veya Philips olabilir. Annem ve ben yılladır kullanıyoruz, memnunuz. Yalnız tek tavsiyem standlı bir model alın. Elinizde tutmak yerine sadece malzemeleri koyuyorsunuz, kendi kendine karıştırıyor. Bu sırada ister başka işlerinizi halledin, ister oturun keyfinize bakın. Ben geçen hafta kek çırpılırken evi süpürdüm. :)

Ben Braun blender seti almıştım Çeyiz ime motoru hiç ısınmiyor memnunum ve hız ayarlı olduğundan istediğiniz ayarda etrafı Batirmadan is görüyor. Örneğin krem santi için önce düşük sonra daha hızlı

murphy richards ın mikserini kullanıyorumçok başarılı bir marka küçük ev aletleri de öyle mikseri de

Prof mu yoksa her evde olacak klasik bir model mi istiyorsun?
Ablam phillips aldı gecen yıl, el mikserinde yumurtayla şekeri böyle kabartan görmemiştim doğrusu :)
Eğer prof alacaksan kenwood dan şaşma derim. Bende KM020 var, yine alsam yine bunu alırdım. Ama hem standlı olsun hemde ev tipi şirine bişi olsun dersen asıl tavsiyem KENWOOD KMX serisi, gecenlerde baktım inmişti baya..
(Bunun dışında standlı mikser önermiyorum baya bir arastırmıstım.. kitchenaid çok pahalı onu o yuzden önermiorm )

Bana 10 yıl önce Blue House mikser blender set hediye gelmişti. Çırpıcısı ince, tel olan bir modeldi. Yumurta harika çırpılıyor ama hamurda kullanılamıyordu. Sonra bu çırpma teli yuvasından çıkmaya başladı, japonla arada sırada yapıştırarak biraz daha kullandım. Parçalayıcıların da, kapağı tam oturmadığı bir iki seferde plastik başlıkları yendi ve bir süre sonra kullanılmaz oldu. Dikkatli kullansaydım daha uzun kullanabilirdim. Blenderını kullanmaya devam ettim. Sonuçta 5 yıla yakın kullandım. Sonra yine Blue House un başka bir modelini aldım çift mikserli, ancak mikser demirleri yassı idi benzerlerini görmüşsünüzdür. Kesinlikle kremşantiyi bile kıvama getiremiyordu, asla tavsiye etmem ince tel bile daha iyi idi. Bir süre onu da kullandım. Sonuçta birinin blenderi birinin mikseri falan hepsini toplayıp attım ve yeni bir set için araştırma yaptım. Çok para vermek istemediğim için Homend in 2803 ünde karar kıldım. Sipariş verdim daha gelmedi. Gelip de kullandığım zaman yorumlarımı yazarım inşallah. Gitti gidiyordan 127 TL ye aldım.
Annemler moulinex in mikserini, blue house ın blender ve parçalayıcısını uzun yıllardır kullanıyorlar her ikisinden de memnunlar.

Ben king aldım yeni gitti gidiyordan çokda memnunum fiyatıda uygundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…