• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adenamiyozis tedavi ile gebe kalanlar

ISTANBULLUCANKIZ

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
486
185
18
34
Merhabalar adenamiyozis ile gebe kalan varmı ve son durum nedir nasıl tedavi yolu izlendi yardımlarınıza ihtiyaçim var 2 tüp bebek denemem var ve ikisi de olumsuz geçti amh düşük 0.28 benim şuan bana destek ve öneri vermenizi rica ediyorum

Merhaba adenomiosiz de nasıl belirtileriniz vardı acaba , benim üç dört senede bı ağır adet ağrım oluyor makara vuran ağrı ve yoğun kanamam oluyor bir kaç ay sürüyor sonra duzeliyor, bende sizin hastalığınozdan şüphelendim , sizin belirtileriniz nelerdi ve doğal yolllar la hamile kalinmiyor mu

Merhabalar adenamiyozis ile gebe kalan varmı ve son durum nedir nasıl tedavi yolu izlendi yardımlarınıza ihtiyaçim var 2 tüp bebek denemem var ve ikisi de olumsuz geçti amh düşük 0.28 benim şuan bana destek ve öneri vermenizi rica ediyorum
Merhabalar bana tanı daha yeni konuldu. Baskılanmak için hormon iğnesi yapılıyor sanırım süreçte siz hangi evredesiniz paylaşırsanız belki bilgi alışverişi iyi olabilir

Back
X