MİLADIM BUGÜN BAŞLIYOR" 5 günde 5 kilo"

rabia1984

SaBıR ve ZaMaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.363
8
358
İstanbul
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır diyet yapmak isteyipte yapamayanlardanım.1,5 aydır bir işte çalışıyorum.Burada 3 bayanız diğer iki bayan fıstık gibiler ve zayıflar ben ise 85 kilo çok şişmanım.Eski hiçbir kıyafetime olmuyorum.Bende bugünden itibaren zayıflama kararı aldım ( kesin olarak).İnternette çok araştırdım ve bana en uygun olarak " 5 günde 5 kilo" diyetini uygulamaya karar verdim. Bugün haşlanmış patates ile başlıyorum, günboyu sadece haşlanmış patates yiyeceğim.Üzerine bol limon sıktım ve pulbiber attım.arada sadece yeşil çay, normal şekersiz açık çay ve içersem tek kahve içeceğim.Bugün benim için yeni başlangıç tarihi seçtim.Benimle bu yolda yürümek isteyen varsa beklerim.Burada önemli olan aynı diyeti değil hepimizin birbirimize destek olması.

bugün ikinci günüm sebze günüm dün patates günüm güzel geçti.bugün sebze olarak domatesli taze fasulye haşladım.sanki biraz incelme oldu gibide inşallah daha da iyi olacak.

inşallah istediğin kiloya varırsın bende doğum yaptım doğumda almadığım kiloları emziriken aldım 62*5 kiloydum boyum 1.55 bana göre fazla bir kiloydu ne yaptıysam kilo veremedim diyet olsun pilates olsun 9lu form çay yeşil çay hepsini denedim hedefim 55 olmak şu an 59.5 a düştüm bunuda maydonoz kürüne borçluyum her sabah ve her akşam içiyorum ve sadece 20 günde 3 kilo verdim biraz zor oluyor içmesi ama birkaç gün sonra alışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…