Miladımız--》2015

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
38
Yeni topic yeni bir başlangıç:)) Cok sevgili arkadaslarimla yolumuza guzel yeniliklerle buradan devam edecegiz inşallah.

Katilimcilar
@milad2015
tomurcukkk tomurcukkk
T tatlitambak
nilfer_pdr nilfer_pdr
ekim2009 ekim2009
wetu16 wetu16
metra metra
muska77 muska77
cakil80 cakil80
@zoombiiee
SVincent SVincent
D deryaefem
Fairy Tale 123 Fairy Tale 123
@ilkay80
Merhaba
(Bize Katilmak isteyenlerin ismini ekleyebilirim)

Kurallar;
*Her gun en az 2 fincan yeşil cay
*Her gun en az 2.5 lt su
*Haftada en az 3 gun en az 30 dk spor (yapmaya durumu musait arkadaslar için)
*menuler her gun paylasilacak *Yazamayacak olanlar onceden mazeret bildirecek.
*Her sali tartı gunumuzdur bildirimler öğlen 12 ye kadar yapılmalıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk mesaj benden olsun =))

Umuyorum ki herkes hedefine ulaşacak bu konuyla birlikte, sonra güzel güzel koruma dönemimizi gerçekleştireceğiz :KK68::KK68:

İnşallah canim. Senin bizden once ulasacagin kesin. Terfi edip yasam koclugumuzu ustlenirsin diye düşünüyorum. kilolardan kurtulunca arkana bakmadan kacmaya kalkma sakin:))

İnşallah canim. Senin bizden once ulasacagin kesin. Terfi edip yasam koclugumuzu ustlenirsin diye düşünüyorum. kilolardan kurtulunca arkana bakmadan kacmaya kalkma sakin:))

Yok canım, olur mu bırakmak, tabii ki yardımcı olacağım elimden geldiğince =) Hem ben de hedefimi 65' e çektim, ileriki yıllar için kilo alıp verme payı bırakıyorum kendime. 14 kilom daha var verilecek, sonra uzuuun bir koruma dönemi var, daha buradayım yani =)))

Miladcim canim arkadasim oncelikle hos geldin ozlettin kendini tadimiz tuzumuz kalmamisti yeni günlük yeni bir soluk oldu kullerimizden yeniden dogma zamani beni de unutmamissin canim benim burdan devam edecem takibe benimde miladim olsun artik dilerim herkes diledigi kiloya düşer vede cokk mutlu olur benim kadim dostum

Yeni günlüğümüz herkese hayırlı olsun arkadaşlar inş hedefimize ulasicaz.
Kahvaltı
Üç ince dilim kepek ekmeği
Bir tavada yağsız yumurta
Kızımın haşlama yumurtasinin beyazı
Üç zeytin
Çay

Günaydın kızlar
Yeni bir gün, yeni bir sali, yepyeni bir sayfa da baslangic yapiyoruz. hepimiz için guzelliklere hayırlara vesile olsun inşallah.

tomurcukkk tomurcukkk cok geçmiş olsun canim. Arada fırsat bulursan bildir durumunu.

angelina35 angelina35 sagol canim benim senin mesajlarini uzaktaki bir dosttan gelen mektup gibi okuyorum ve cok mutlu oluyorum. Burda daha sik aramızda olmani bekliyorum. Dediğin gibi miladimiz olsun ve hayatimiza yukte hafif maneviyatta güçlü devam edelim inşallah. .

X