Hamur İşleri milföy dolmaa:)

snowflake6467

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
355
131
133
milföy dolma yaptık arkadasla cok güsel oluyor deneyinnn resim bu $100_6605.webp

içinde patates mi var çok güzel görünüyor ellerinize sağlık özellikle şekilleri çok güzel olmuş bir tarifini yazar mısın :56:

yok cnm içinde krema var hazır da yaoabilirsin kendinde pişirebilirsin cok lezzetli bişi bu tarifi basıt yaglı fırın kağıtları varya onu kulah sekline getiriyorsun bir kactane ve milföyü hafifi acıyorsun ayrı bir yerde ve uzun seritler halinde kesip o rulo haline getirdiğin kagıtların etrafına sarıyorsun dik durmasını saglamak için içine bişi kot sopnra bosaltırsın sardıktan sonra ölece içinde kağıtlı sekilde milföyleri fırında kızarana kadar pişiriyorsun ve cıkınca soguyunca içine kremayı pudıng de olur sıkıyorsun üzerine pudra sekeri dök afiyet olsun cnm eger böle sert bir rulo seklinde aletin varsa o daha ii olur tabi ama ben kagıttın yaptım dik dursun milföy rahat sarılsın die içine sararken kabuklu fındık koydum sona bosalttım ama :)

ellerine sağlık,ben de aynısını yapıyorum,fakat senin bazıları ,,düşmüş,, ben fırın kağıdından koni yapıyorum içine biraz daha top haline buruşturulmuş kağıt koyorum ve milföyları onun etrafında sarıyorum,böylece ,,düşmüyorlar,,

ellerine sağlık,ben de aynısını yapıyorum,fakat senin bazıları ,,düşmüş,, ben fırın kağıdından koni yapıyorum içine biraz daha top haline buruşturulmuş kağıt koyorum ve milföyları onun etrafında sarıyorum,böylece ,,düşmüyorlar,,

yaa bizim aceleye geldi bide milföyler cok bekledi eridi anca asardım yaa bide arkadasın kısı küçük yaptırmadı iki dak durmadı:) öle oldu ama güsel oldu yeni tarifler olursa yazın cnm buraya resimleride paylasın olur mu bekliom bende paylasırım

bunu bi yerde görmüştüm, orda milföy hamurlarını dondurma külahına sarıyorlardı

bizde ilk kes debedşk cnm ya ama tadı gusel olduu:9 hem eglenceli yapması içini doldururken ii saramadıklarımız kırıldı falan ama güsel yanii:) yeni tarifleriniz varsa paylasın cnlarım:)

Back
X