Hamur İşleri Milföy Hamurundan Boyozlarım (Resimli)

nemesis_18

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2010
2.507
31
358
İzmir
biz izmirliyiz haliyle boyoza bayılırız ablamında aklına
gelmiş milföyden yapabiliriz diye bende tamam al gel
yapalım dedim ve sonuç harika...

milföyleri eritmeniz yeterli

20 adet milföy
sıvı yağ

milföyleri oklavayla açıyoruz
daha sonra arasını sıvı yağla yağlıyoruz
gül böreği gibi sarıyoruz sonra bastırıp tekrar açıyoruz
bunuda gül böreği gibi sarıp bastırıp bırakıyoruz
tepsinin altını unlayıp fırına atıyoruz
işte bu kadar basit çok güzeldi

Son düzenleme:
Bu boyozu hep mérak etmisimdir turkiyede yemek kismet olmadi.. Kendim yapmayi dusundum ama uzun ve emekli bir borek. Bu cok pratik gorunuyor denenebilir, birde Icine peynir falan koymuyor muyuz hep Boyle sade mi olur?

Bu boyozu hep mérak etmisimdir turkiyede yemek kismet olmadi.. Kendim yapmayi dusundum ama uzun ve emekli bir borek. Bu cok pratik gorunuyor denenebilir, birde Icine peynir falan koymuyor muyuz hep Boyle sade mi olur?

istersen koyabilirsin canım bizim burda boyoz sadece olur ama öyle boyoz türünde patatesli kıymalı ıspanaklı peynirlilerde var

süper görünüyorr ellerinize sağlık en kısa zamanda deniycem kete gibi olmuş çok güzel

izmirden başka yerde yapılmıyo şu boyoz ,her geldiğimde yerim ,ama şimdi evde yapıcam ,yumurta sürmiycekmiyiz üstüne ?

ellerinize sağlık ne kadar kolay.deneyeceğim

teşekkürler

oda boyoza benziyor daha incesi ve o odun saçında oluyo.dün akşam misafirlerimiz gelecekti yaptım onlara çok beğendiler ellerine sağlık çok güzeldir gerçekten hem bayatlamıyo

saol canım seninde ellerine sağlık

izmirden başka yerde yapılmıyo şu boyoz ,her geldiğimde yerim ,ama şimdi evde yapıcam ,yumurta sürmiycekmiyiz üstüne ?
yok canım yumurta sürülmüyor

Boyoza bayılırım!
Milföyle hakikaten pratik olmuş,ellerine sağlık.

izmirli olarak boyoza bayılırım. izmirimin hasretini çekerken bu boyoz fikri süper .deneyeceğim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…