Şimdi mütevazilik yapmaBen assolistim sonra çıkacağım meydana.Ben basit bir sofra ekleyeceğim.Benden iyileri var.Nevoş'un sofrasına baksana.Sen yap ekle bence.
![]()

Benim hiç sevmiyorBirinciliği severim de birinci ben sevemedi bir türlü.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi mütevazilik yapmaBen assolistim sonra çıkacağım meydana.Ben basit bir sofra ekleyeceğim.Benden iyileri var.Nevoş'un sofrasına baksana.Sen yap ekle bence.
![]()
Benim hiç sevmiyorBirinciliği severim de birinci ben sevemedi bir türlü.![]()
Valla nevoş ablayı gördüm e bide sen gelcenBen assolistim sonra çıkacağım meydana.Ben basit bir sofra ekleyeceğim.Benden iyileri var.Nevoş'un sofrasına baksana.Sen yap ekle bence.
![]()
Yok benim için çok özelHer yiyeceğin ayrı bir emeği bulunuyor
![]()
Bekleyin azzzzzzzzz sonra.Şimdi mütevazilik yapmaGöreceğiz sofranı
Benim hiç sevmiyor![]()
Bilirim o duyguyuBence de ama iki aydir bir hosum. Tatlikolik ben , tatliyi birakmisim. Simdi butun yiyecekler ayni geliyor bana.![]()
Çok teşekkür ederimAllah allahhh patatesli yumurta daha bi harika duruyor pizzaya bayildimmm ellerine saglikk
Azzzz sonra derkenBekleyin azzzzzzzzz sonra.
Ehliyete yazıldım.Hoca ders anlatıyor.Ben yarışmada ne yapsam diye düşünüyorum.Birşey anlamıyorum tabiki.
![]()
Gel gel yamacımıza.Valla nevoş ablayı gördüm e bide sen gelcenKendine gel dilara dedim bi an ne işim var benim ay anaaaa
![]()
Azzzz sonra derken
Hayırlı olsun canımİnan yemekle aklını bozan herkes öyle
![]()
Bilirim o duyguyu
Çok teşekkür ederim
Yapımı çok kolay tavsiye ederim
Azzzz sonra derken
Hayırlı olsun canımİnan yemekle aklını bozan herkes öyle
![]()
Tamam o zaman bekliyoruzYok yok az sonra değil birkaç gün sonra.
Sağol canım.Bir hevesle başladım ama hiç ders çalışmıyorum.Bugün çalışacaksın dedim kendi kendime bak buradayım.
![]()
Essekten dusmusun halini essekten dusmus anlar.![]()
Sağolsunlar beni hiç yalnız bırakmazlarYalniz sponsorlar da saglammis. Huzur ve mutluluk. Gelmelerine nasil ikna ettin onlari .![]()
Tamam o zaman bekliyoruz
Yaparsın canım merak etme sadece motor dersi biraz zor oluyor![]()
Sağolsunlar beni hiç yalnız bırakmazlar![]()
Olurlar tabi neden olmasınlarAman birakmasinlar.Benimde ihtiyacim var. Bana da sponsor olurlar mi aceba.
![]()
Biri beniii kaçırıyoowwGel gel yamacımıza.Korkunun ecele faydası yok.
![]()
Biri beniii kaçırıyoowwSen varken yarışma mı ? Ay hayır
Sonuncu olmak istemem açıkçası
![]()