- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
- Konu Sahibi Smile Forever
-
Çok tesekkur ederim nevos ablamEllerine emeğine sağlık canım sunum şahane olmuşYarışmada bol şans diliyorum
Buna son dakika golü deniyorÇok tesekkur ederim nevos ablam
Valla alelacele olduğu kadar yaptim bir seyler inşallah beğenilir.Buna son dakika golü deniyor
Cok tesekkur ederimDeğişik çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık başarılar dilerim
Çok tesekkur ederimCnm ellerine sağlık çok lezzetli görünüyoryarışmada başarılar.
Çok tesekkurlerEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim
Ellerinize sağlık :))Herkese merhabalar arkadaslar son anda yarismaya katilmaya karar verdim ve size cok pratik,goze hitap eden milfoylu but sarma yaptim.
Umarim begenirsiniz.
Herkese basarilar dilerim.
Malzemeler
Eki Görüntüle 2171227
5 parca But
5 tane milföy
1yumurta sarisi
Çörek otu ve ya susam
1yemek kasigi siviyag
Baharatlar
Pulbiber,karabiber,kimyon,kekik ve tuz kullandim.
(damaktadiniza uyan baharatları ekleyebilirsiniz)
Oncelikle butlari yıkayıp tencereye koyalım. Daha sonra butlarin Üzerini gececek kadar sicak su ve bir fiske tuz ekleyip 30-40 dakika iyice haşlayalım.
Butlarinizin tam pismis olmasi onemli.
Pişen butlar soğumasi icin kenara alalim. 5 tane milfoyu dolaptan cikartalim ve çözülmesini bekleyim. Soguyan butlarin derilerini ayiklayalim. Baharatlarimizi bir yemek kaşığı sıvı yag ile karistiralim ve butlarimizi baharatlayalim.
Malzeme
fotosuna eklemeyi unutmusum sıvı yağı
Çözülen milfoyleri ince uzun 4 esit parçaya bölelim ve asagidan yukarı dogru butlarimizi sarmaya baslayalim.
Bu asamada milfoyler cok fazla çözülürse elinize yapisacaktir veya az çözülürse sarilmayacak kirilacaktir. Elimizi hizli tutalım yani
Sarma islemini bitirdikten sonra butlarin kemilerine alüminyum folya saralım yine tercih sizin sarmayada bilirsiniz. Ve yagli kagit serili tepsiye dizelim. Üzerlerine yumurta sarısı ve susam-corek otu serpelim ve 190 derece onceden isinmis firinda milfoyler guzelce kizarana kadar pisirelim.
Eki Görüntüle 2171228
Hasladigimiz tavuğun suyuna da bir pirinc pilavı yapiverelim
Afiyetler Olsun.
Eki Görüntüle 2171229 Eki Görüntüle 2171230 Eki Görüntüle 2171231 Eki Görüntüle 2171232 Eki Görüntüle 2171233 Eki Görüntüle 2171234 Eki Görüntüle 2171235 Eki Görüntüle 2171236 Eki Görüntüle 2171237 Eki Görüntüle 2171238 Eki Görüntüle 2171239
Çok tesekkurlerEllerinize sağlık :))
İki gol var son dakikada yandıkBuna son dakika golü deniyor
Eyvahhhhİki gol var son dakikada yandık
Benim aklımdaki 2. Tarifti bu, çok iddialı. Başarılar diliyorum arladaşımaEyvahhhh
Tesekkur ederimBenim aklımdaki 2. Tarifti bu, çok iddialı. Başarılar diliyorum arladaşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?